- Konu Sahibi minel axsxk
- #8.521
çok saolun evet yeni kayıt açmak mantıklıda işte aynı adrese 2. kez açılabilirmi kuşkum o yapıbiliyorsa direk ben bilgileri girip sponsoru olarak başvurucam. bi sürüde sipariş toplamıştım heyy allahım şansa bak ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şubat ayında yani bu ay internet üzerinden üye oldum otomatik olarak bir direktör verildi. ama telefonları açmıyorlar. ulaşamıyorum kesinlikle. oriflame e mail attım cevap vermediler. elimde katalog yok satış yapamıyorum. nasıl olacak bu iş anlamadım. eskişehirdeyim yardım edebilecek birileri varmı? ilk siparişe eklemem gereken kodlar varmı? kayıt ücreti 1 tl mi? katalog bulmam lazım nasıl olacak?
bayanlar iade için nasıl doldurucam çünkü diğer(belirtiniz) yazıyor araştırdım ama tam bi bilgi bulamadım direktörümde cevap vermediği için kaldım böyle
çok saolun evet yeni kayıt açmak mantıklıda işte aynı adrese 2. kez açılabilirmi kuşkum o yapıbiliyorsa direk ben bilgileri girip sponsoru olarak başvurucam. bi sürüde sipariş toplamıştım heyy allahım şansa bak ya
canım tam emin değilim ancak bildiğim kadarıyla hangi ürünü iade edeceksen, faturanın üzerine yaz veya varsa iade formu yolla. örneğin şu kodlu ürünü müşteri beğenmediği için (iade kodu varsa ekle, ama kod çok da önemli değil ).
Fatura iki nüsha geliyor ya, bir nüshayı zımbadan ayır, üzerine yaz. veya iade formunu doldur
canım tam emin değilim ancak bildiğim kadarıyla hangi ürünü iade edeceksen, faturanın üzerine yaz veya varsa iade formu yolla. örneğin şu kodlu ürünü müşteri beğenmediği için (iade kodu varsa ekle, ama kod çok da önemli değil ).
Fatura iki nüsha geliyor ya, bir nüshayı zımbadan ayır, üzerine yaz. veya iade formunu doldur
15 yaşındaki bi kız çocuğu için annesi mart katoloğundan parfüm seçmeyi bana bıraktı bende oriflame temsilciliğine yeni başladığım için fazla bilgim yok o yaştakı kıza hangisi olur?
-Misso Travel spray
-Muse Travel spray
-Smarty Susie Edt
Ayrıca sf 113 deki duş jellerinden hangisi güzel kokuyor kalıcımı?
-African Sunset
-Oriental Sunrise
-Caribbean Breeze
Bilgisi olan Arkadaşlardan acil cevap bekliyorum.
Bende Antalya'da temsilciliğini yapıyorum..Bilgim var bu konularda :) muse biraz daha yetişkinler için ama kokusu gayet hoştur...misso çiçeksidir uygun olabilir.smarty de ağır olabilir biraz daha baya şekerli bi koku....En uygun misso travel spray bana göre.duş jellerine gelince güzel kokuyorlar.ama buram buram kokusu kalıcı değil tabiki.ben Oriental sunrise yi öneririm
Teşekkür Ederim canım. Alan kişiler duş jellerinde kokuları kalıcı olan ürünleri istiyorlar o zaman hangi ürünleri önereceğiz.
selam ben izmiteyim..
rimel alcam oriflameden ama bulamıyorum satanı
Kızlar oriflame'de parfüm testerı ne kadar?