- 13 Mart 2008
- 4.079
- 97
- 158
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #8.441
Benim 2 haftada bir günüm var
toplam 7 kişiyiz günde
her güne giderken oriflame kataloğu götürüyorum, herkes burun kıvırıp kafasını çeviriyo
hiç kataloğa bakmıyolar
insan nezaketen bi bakar yani
böyle yaptıkları zaman moralim çok bozuluyo ve bi daha katalog göstermek istemiyorum
ve hepsinin de durumu iyi insanlar, yani bi şampuan bari alır insan
ben onlar satmış olsaydı kesinlikle o kataloğa bakmadan ve sipariş vermeden duramazdım
kızlar parfüm hediyeleriyle ilgili neler düşünüyorsunuz?? ben sıkıldım daha 3. ayım ama sıktı yaa... ne bileyim mesela bizim sahip olabileceğimiz ürünler verseler böyle çanta v.s. olsa görse millet de özense yani onlarda hediyeleri alabilmek için üye olsalarbirde SABOLİ canım sen bilirsin ya bu indirim kataloğunda kirpik seti varya onu sipariş veremiyorum ya stokta yok diyor ama broşüre işlenmemiş stok durumu ve şaşıyorum daha bugün ayın 2 si ve ben dün öğlenden beri deniyorum nasıl biter stokta ya.. 2 tane falan mı vardı da bitti
Canım backorder sayfasına baktım ama göremedim .. belki daha ulaşmamıştır şirkete girişini yapmamışlardır bikaçgün sora dene istersen.. lojistikte problem oluyor bazen
Eclat Weekend pudramsı çok hoş bir koku ben çok beğenmiştim.. edp verildiğide oluyor
merhaba bayanlar
bu ayın 100 puan yapınca alabilceğiniz ürünler broşürü varya . ben 100 puan olarak seçtim ürünlerimi ama broşüre tıkladığımda almak için aşağıda çıkmıyor ürünler alamıyorum yani . nasıl alıcam . 100 puanlık sipraişi once sipraiş mi etmeliyim. nasl olcak acaba bilen var mı ?
İnternette mart ayının kataloğuna nerden ulaşabilirim?
ödül aldığını duymuştum bu kokunun
ama bende farklı hediye beklentisi olanlardanım yazın üye olmuştum iki kere mutfak eşyası aldım sonra hep parfüm verdi
sponsor hediyelerinde de çantadan başka birşey yok ama verdiği ürünler kaliteli gerçekten
inşallah farklı hediyeleride görürüz
Kızlar :) Avon fiyaskosundan sonra Oriflame'e geçmeye karar verdim. İnşallah perşembe günü falan üye olmaya çalışcam. Hanım efendiyle buluşcamm :) Çook mutluyum şu anda. Çünkü bir sabun var Oriflame'de :
Eki Görüntüle 625555
Bunun çileklisiydi sanırım almıştım ve kokusuna bildiğiniz BA-YIL-DIM!!! Sırf şu sabun serisi için bile kayıt olabilirim. Diğer ürünleri merak ettiğim için üye oluyorum. İnşallah hayalkırıklığına uğramam!
kızlarr SMARTY SUSİE PARFÜMÜ alan var mı kokusu nasıl? acil bilgi. kendime alacağımda...
Kesinlikle pişman olmassın canım
Ben orfilame ile tanıştığım günü çerçeveletip duvara asmayı düşünüyorum
alnız bir problemim var. Türk vatandaşı olmadığım için kayıt olmakta sorun çıktı. Şimdi bi tanıdığımın adına kayıt olabilir miyim diye bakınıyorum
Hangi ülke vatandaşısınız
bayanlar yüzde kaç indirimle alıyorsunuz bende üye olmayı planlıyorum birde her ay satış yapmak şart mı? ve kargo parası ödüyormuyuz?
bayanlar yüzde kaç indirimle alıyorsunuz bende üye olmayı planlıyorum birde her ay satış yapmak şart mı? ve kargo parası ödüyormuyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?