- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #8.421
hanımlarr biri yardımcı olabilir mi ? aralık ayı katologunda '' sparkle in PARİS '' isimli bir parfüm cıkmıstı ama ozaman alamamıstım, bu katologta ise yok malesefffyine o koduyla istesem gelir mi indirimli ? yoksa tamamen kalktı mı
Bu ay kayıt oldunuz kayıt ücreti olarak siparişinize sadece 1 tl eklenecek.. 1 kereye mahsus olarak.
sonraki aylarda kayıt ücreti yok..
ama bu ay sipariş girmez de önümüzdeki ay girerseniz kayıt ücreti 25 lira olur..
o yüzden bu ay 1 tane sabun dahi olsa alın kaydınızın 1 tl den açılması için.
1alan 1 bedava kampanyaları sadece 48deki ürünler için mi yoksa 48-49 iki sayafadaki ürünler içinde geçerlimi :)
Sadece 49.sayfadaki rujlar için geçerli
hanımlarr biri yardımcı olabilir mi ? aralık ayı katologunda '' sparkle in PARİS '' isimli bir parfüm cıkmıstı ama ozaman alamamıstım, bu katologta ise yok malesefffyine o koduyla istesem gelir mi indirimli ? yoksa tamamen kalktı mı
Eki Görüntüle 613906
favori parfümlerim öne çıkanlar,arkası biraz dağınık olabilir kafanız karışmasın
soldan sağa;
1.MUSE 30ml Tereddüt ederek almıştım ama çok çok hoş hafif bir menekşe edasıyla günlük parfüm ılık güneşli günlerde kullanıyorum havası bu
2.AMBER ELİXİR: Biraz ağır gelebilir fakat kış kokusu birde gece kullanmak için uygun.Kokular yerine göre tercıh edilmeli diye düşünüyorum
3.LOVE POSION: Ne yalan söyliyim kullanmaya kıyamıyorum iyki onu tanımışım + oriflame favorim gerçekten pahalı parfüm edası var hem şekli hem kokusu çok para verip aldıklarım içinde ilk 3 e girer kızlar şiddetle tavsiye ederim bunun üzerinde fazla düşünmeyin
4.PARADİSE:Tahminimden farklı bir koku çıktı üstlelik kıyafetimde kalan bir parfüm kıyafetımde bu koku kalmışsa onu sıkıyorum yıkanmadıkça çıkmıyorilkbahar yaz kokusu diye bilirim odunsu fresh parfüm sevenler tercıh etse daha iyi olur
5. MİRAGE: öndeki yeşil şişe en minik boyunu almıştım bunun tarz bi parfum olduğunu düşünüyorum çünki mistik bır kokusu var bildiğimiz parfüm kokularına benzemiyor ben farkı sevıyorum yaratmak isteyenlerede önerebilirm büyük boyuna göre küçüğü biraz yogun kıvamlı ama rahat kullanıyorum ikinci tercihimi yine küçük boyu olarak yaptım
6.MİLK HONEY el losyonu: Değinmeden geçemicem araya sıkıştırdım onu
ÇOook severek kullanıyorum kokusu kıvamı kullanmaya değer sürdükçe sürüyorum
kızlar bende orıflame uyesıyım iyide satış yapıyorum ama uye yapamıyorum yaa... banada yardımcı olurmusunuz.. nasıl uye buluyorsunuz... benım tanıdıklarım hep almak ıstıyor uye bulamıyorumm
Son 1 günn kimsecikler yokk herkes sipariş mi giriyorrrrrr
Stoğu tükenmişse nasıl gelicek ki? faturaya yansımış ama kutudan çıkmadıysa o ayrı..ozaman faturaya elvinin kodunu ve sebebini açıklayan bi yazı yazıp yurtiçi kargoya karşı taraf ödemeli gönderirsiniz fiyat düşümü yapılır..ben elvie parfüm istemiştim
stokta kalmadığı için gelmemiş
Bu ay göz farı gelecekti göz farı tükenmişse yerine başka bişey koynuşlardır roll on yada başka bişey..ücret sıfırlama kodu girdim ama ürün gelmedi neden
arkadaşlar şubat kat kat kazan kampanyasını gördünüz mü
her ay olduğu gibi parfüm var yineeclat weekend
bir değişiklik olarak yanına eyeliner eklemişler o da parfümün tamamlayıcı ürünleri olmadığındandır herhalde
eclat weekendin kokusunu bilen varmı? hafif bi koku galiba
birde hep edt veriyorlar edp ye hiç denk gelmedim :44:
Benim 2 haftada bir günüm var
toplam 7 kişiyiz günde
her güne giderken oriflame kataloğu götürüyorum, herkes burun kıvırıp kafasını çeviriyo
hiç kataloğa bakmıyolar
insan nezaketen bi bakar yani
böyle yaptıkları zaman moralim çok bozuluyo ve bi daha katalog göstermek istemiyorum
ve hepsinin de durumu iyi insanlar, yani bi şampuan bari alır insan
ben onlar satmış olsaydı kesinlikle o kataloğa bakmadan ve sipariş vermeden duramazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?