Eki Görüntüle 613906 favori parfümlerim öne çıkanlar,arkası biraz dağınık olabilir kafanız karışmasın
soldan sağa;
1.MUSE 30ml Tereddüt ederek almıştım ama çok çok hoş hafif bir menekşe edasıyla günlük parfüm ılık güneşli günlerde kullanıyorum havası bu
2.AMBER ELİXİR: Biraz ağır gelebilir fakat kış kokusu birde gece kullanmak için uygun.Kokular yerine göre tercıh edilmeli diye düşünüyorum
3.LOVE POSION: Ne yalan söyliyim kullanmaya kıyamıyorum iyki onu tanımışım + oriflame favorim gerçekten pahalı parfüm edası var hem şekli hem kokusu çok para verip aldıklarım içinde ilk 3 e girer kızlar şiddetle tavsiye ederim bunun üzerinde fazla düşünmeyin
4.PARADİSE:Tahminimden farklı bir koku çıktı üstlelik kıyafetimde kalan bir parfüm kıyafetımde bu koku kalmışsa onu sıkıyorum yıkanmadıkça çıkmıyor
ilkbahar yaz kokusu diye bilirim odunsu fresh parfüm sevenler tercıh etse daha iyi olur
5. MİRAGE: öndeki yeşil şişe en minik boyunu almıştım bunun tarz bi parfum olduğunu düşünüyorum çünki mistik bır kokusu var bildiğimiz parfüm kokularına benzemiyor ben farkı sevıyorum yaratmak isteyenlerede önerebilirm büyük boyuna göre küçüğü biraz yogun kıvamlı ama rahat kullanıyorum ikinci tercihimi yine küçük boyu olarak yaptım
6.MİLK HONEY el losyonu: Değinmeden geçemicem araya sıkıştırdım onu
ÇOook severek kullanıyorum kokusu kıvamı kullanmaya değer sürdükçe sürüyorum