- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #8.461
Bu ay süper kayıt olmak için güzel bir ay
Her ay satış yapma şertı yok
100 puan yaptığında kargo ücreti 99 kuruş
100 puan altında kalırsan kargo sııfrlayıcı girilir elinizde ürün olur
kayıt olmak için güzel bir ay derken? birde hangi kargo ile çalışıyorlar?
selam kızlar birşey soracağım... ben sipariş alabilmek için koku testerlarını söyledim hem erkek hem bayan ama bütün parfümlerin numuneleri geliyor mu acaba? çok merak ettiğim kokular var müşterilerim özellikle soruyorlar..
En son çıkanların numuneleri içinde olmuyor malesef canım
21 gün vadeliyi seçip siparişi sonlandır dedim. Siparişim verilmiş oluyor mu? Mail gelmesi gerekiyor mu?
Krediniz açılmışsa sipriş sonlanmıştır bp nizi kontrol edin
46 bp yazıyordu. Kargo sıfırlama koduyla birlikte siparişi vermiştim. Teşekkür ederim :) Bana çok yardımcı oldunuz. Bi sorum daha olacak,yaklaşık ne kadar sürede gelir ürünler? İstanbul'da Anadolu yakasında oturuyorum. Gece 11'den önce verilen siparişler aynı gün kargoya verilir diyor sitede. Siz ne kadar sürede aldınız?
46 bp mi? neden 100 puana tamamlamadınızki? hem kargonuz ücretsiz gelicekti hem kat kat kazana girecektiniz..80 liralık cilt bakım setini 11 liraya alıcaktınz.. direktörünüz bu konuda bilgilendirmedi mi sizi?
kargonuz 3 iş günü içinde gelir.. eğer paketleme yoğunluğu yoksa tabii
ama telefonunuza paketlenmişir mesajı geldiyse 2 günde elinizde olur
Bilgilendirdi tabi ama ben ilk defa Oriflame'den alışveriş yapıyorum kendi adıma. Sadece kendime alışveriş yapıyorum. 25 tl üyelik parası da aldı site benden. Toplamda 95 tl bilmem kaç kuruş oldu. Eğer üyelik 25 tl olmasaydı o parayla da alışveriş yapıp,100tlye tamamlardım. Herhangi bir hediye zaten şimdilik istemiyorum. İlk defa ürünleriyle tanışacağım böyle birden hepsine saldıramazdım :)
kaybınız kazancınnızdan daha fazla..
Tercih sizin tabiki..
Haklı olablirsiniz. Ama daha ilk defa tanışacağım ürünlere hepsine saldırmak bana göre değil. Ben sadece kendime alışveriş yapıyorum :) İlginiz için teşekkür ederim. Sorularıma cevap verdiğiniz için de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?