- 13 Mart 2008
- 4.079
- 97
- 158
- Konu Sahibi minel axsxk
- #8.401
Herkeslerrrr nerdeeeeeeeeeeee ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende %3 ama 5 üyem oldu :) şubatta gümbür gümbür geliyorummm :)
kızlar böyle şeyler oluyor..
bunda şirketin bi suçu yok.. sonuçta bunları paketleyenlerde insan ve milyonlarca danışman var türkiyede.. hergün yüzbinlerce kargo yola çıkıyor.. ufak tefek yanlışlıklara benimde canım sıkılıyor ama sonuçta ben buradan maaşımı alıyorum ve hiçbir şirkette %100 çalışan memnuniyeti yoktur.. kimi patrondan şikayetçidir kimi çalışma saatlerinden kimi iiçisinden..
Bence bazen hoşgörmek lazım..
bende bazen dayanamayıp müşteri hizmetlerini fırçalıyorum ama yapacak fazla bişey yok malesef
of mesajj hakkım yok 100mesaj olmalıymış, kırıkkaledeyim
nasıl üye yapıyosunuz arkadaşlar bi anlatın yawww :))
merhaba bende orılame uyesıyım bir kaç ay oldu uye olalı.. iyi sipariş veriyorum ama uye yapamıyorum. yanı uye olacak kımse bulamıyorum. yardımcı olurmusunuz lutfen. ayrıca maaş alıyorum dedınız. o nasıl oluyor yanı kaç uyem olmalı maaş almak için yardımcı olurmusunuz lutfen..
Bulursun merak etmeaynen ben de üye bulamıyorum yaa....
merhaba bende orılame uyesıyım bir kaç ay oldu uye olalı.. iyi sipariş veriyorum ama uye yapamıyorum. yanı uye olacak kımse bulamıyorum. yardımcı olurmusunuz lutfen. ayrıca maaş alıyorum dedınız. o nasıl oluyor yanı kaç uyem olmalı maaş almak için yardımcı olurmusunuz lutfen..
[h=3]Oriflame Kohl Pencil Nude Göz Kalemi nin satışı devam ediyo mu kızlar:26:[/h]
Bulursun merak etme
Ben ilk ayımda resmen direktörümün yakasına yapıştım öğrenmem gereken herşeyi biranönce öğrenmek için sabırsızlandım.. ürünleri kullanıp içeriklerini iyi bilmek lazım çünkü kullandığınız ürünü çok rahat tavsiye edersiniz.. sizde yapışın yakasına
nasıl yapışıyım yakasına ben antalyadayım dırektor ızmrde hepde orıflame top10 da hatun ülke ülke geziyor... bulmak mumkun mu.. ama maaş konusunu anlamadım. yardımcı olursan sevinirim.
İnanmıyorum izmirde mi:) bende izmirdeyim özden gül eski mi yoksa direktörünüz
evet :))) yoksa o senmısınnnn.... :))))
Ahahaha keşke ben olsam :)) evet bizim direktörümüzzzz hindistanda şuanda.. dünya top 15 te 9.cu sırada türkiyede 3!!!!
ee bana yardımcı olucakmısın... nasıl maaş bağlanıyor sıze... bızım ne yapmamız gerekiyor... bilgi lütfen.. kapı kapı gezip uye mı yaplayım...