- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #7.781
arkadslar gecen ay ben ıkı kısı uye yapmıstım kendım dahıl uyeler 100 bp yaptık canta ve parfum hedıyemı ne zmn gonderırıler bılgınız varmı bu aykı bp lı siparısımle mı gelır ??
arkadaşlar siparişi gelen varmı aranızda?yemin ediyorum ben daha önce böyle bi rezillikle karşılaşmadım kaç gün oldu yok ortada siparişler ne gelen var ne giden hadi dedim siparişimi iptal edin onuda yapmıyorlar dahası adamlara bişey soruyorsun tenezzül edip cevap bile vermiyorlar ama borcun bikaç saat gecikse hemen faiz işlemeye başlar iyice gıcık kaptım bi daha son olacak zaten uyuz oldum
yaklasik 1 senedir oriflame satiyorum ve urunleri gondermede su ana kadar hic sorun yasamadim hatta begenmedigim urunleri geri bile aldilar
kızlar artık akbankta gişeden fatura yatırmada 1tl masraf kesiyoiyice azıttılar gari yaa bide bide yeni katalog siteye yüklenmiş müjdemi vereym yeni ürün grupları ve parfümlr var
yaa 28 haziranda mı ne iade yaptım daha doğrusu değişim.. hala göndermediler bana, bu ayki siparişle mi gelir sizcevalla bu gidişle bende bırakıcam bu ni yaaa:26::26:
selam bayanlar bu katalogta indirimde olan rock angel parfümünün koku yönlerini ve parfüm hakkında fikirlerinizi yazar mısınız?
,kızlar oriflame ödemem geciktiği için icra kağıdı göndermiş. Şu göün ödemezseniz icra takibi başlayacaktır diyen.. Daha önce başına gelen var mı? biraz eksiğim kaldı. 2-3 gün geciktirsem sorun olur mu?
henüz karar veremedim cok karasızım satıs yapamam diye puan toplayamam diye vazgeciyorum mesela bir parfümün yaklasık bp değeri kaç diğer ürünlerin puanları cok düşük 100 bp yapamam aylık kaçtane parfüm satarsam 100bp elde ederim..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?