- 10 Mayıs 2012
- 464
- 17
- 298
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #7.761
cnmm merhaba cilt tipinide söylersen eğer daha iyi ve doğru yardım alabilirsin
bu arada rumuz güzel, matrax dinleyicisisin sanırım
Bayanlar oriflameden siparis vermeye calısıyorum 25tl ve uzeri amazonia parfüm 12tl diyor ama faturada 25tl gözüküyor bu faturaya böyle mi yansıcak bana bir yardımcı olur musunuzzzzzzzzzzzz
Canim faturayı sonlandirmaya geldiginde o fakat inecek sonlandirmadan once bir bak
Allah aşkına biri bana faiz konusunda detaylı bilgi versin yaa. Faturaya son ödeme tarihi geçtikten kaç gün sonra 20 tl faiz geliyor? %5'i sormuyorum. 20 tl faizi soruyorum.
Halettim canım yine de tesekkur ederim.gelsin bakalım nasıl kokuyor parfümümm
Allah aşkına biri bana faiz konusunda detaylı bilgi versin yaa. Faturaya son ödeme tarihi geçtikten kaç gün sonra 20 tl faiz geliyor? %5'i sormuyorum. 20 tl faizi soruyorum.
arkadaşlar siparişimi verdim 3 gün oldu ve ben elime gelmesii beklerken bugün hala paketlenmediğini gördüm müşteri hizmetlerini aradığımdada hiç hoş olmayan tavırla karşılaştım ve 20 dakika bekledim resmen halada çıkmış deil paket ordan daha önce böle bişey olan oldumu acaba
aynen bende aynı şeyle karşılaştım canım açıkçası ben oriflameden daha öncede olan bikaç bişey yüzündende soğumuştum bu son alışverişim zaten kesin olarak almamaya karar verdim hep aynı şey oluyor benimkide daha paketlenmemiş yazık yani sinir oldum resmen(
bana aynı şey geçen ayda yapıldı danışmanıma aratmıstım bu sefer kendim arıyım dedimm iyice sinirlendim problemi çözmeyi bırakın tavırları çok sinir bozucu bende sırf bu ay hediyeyi almak için istedim bidahada sipariş verceimi sanmıyorum
arkadaşlar siparişimi verdim 3 gün oldu ve ben elime gelmesii beklerken bugün hala paketlenmediğini gördüm müşteri hizmetlerini aradığımdada hiç hoş olmayan tavırla karşılaştım ve 20 dakika bekledim resmen halada çıkmış deil paket ordan daha önce böle bişey olan oldumu acaba
aynen bende aynı şeyle karşılaştım canım açıkçası ben oriflameden daha öncede olan bikaç bişey yüzündende soğumuştum bu son alışverişim zaten kesin olarak almamaya karar verdim hep aynı şey oluyor benimkide daha paketlenmemiş yazık yani sinir oldum resmen(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?