- Konu Sahibi minel axsxk
- #7.821
arkadaslar %12 ye gırmek ıcın kac bp yapmamız lazım bılen varmı
2400 puan olması gerekiyor.:80
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar %12 ye gırmek ıcın kac bp yapmamız lazım bılen varmı
1 tl ucuzmus. Tupperware satıyorum ben ve üyelik ücreti 100 tl :)
Peki minimum sipariş tutarı nedir? Üye oldugum ay nekadar sipariş vermem gerekiyor Asil üye olabilmek için veya oriflame de böyle bir zorunluluk var mı ? Etrafımda bu sorulara cevap alacağım kimse yok bu nedenle aklıma takılan soruları buraya yazıyorum. Beni bilgilendirirseniz Cook mutlu olurum.
2400 puan olması gerekiyor.:80
Ben insanlara yararlı olamıcaksam ve uğraştığım işi geliştiremiyceksem burada işim ne? yapan bunu zaten gizli saklı yapacak alenen yapınca mı yasak!!! yapmayın Allah aşkına...
herkese selamlar birşey sormak istiyorum tesadüfen netten üye oldum oriflameye bi gözlük beğenmiştim onu sipariş etmek için katalogta bulamadım çünkü oda bi danışmanın sitesiymiş 1 lira kayıt ücreti bu ay falan bişirler söyledi fiyatı farketmez istediğin ürünü sipariş etmem yeterl kayıt olman için dedi bende tamam dedim güneş kremi söyledim konuştuk nerelere para yatırabileceğimi söyledi ama hesap numarası falan almadım oda vermedi e mail le fatura göndermiş sadece ben parayı nasıl yatırıcam bunu öğrenmek istiyorum kontorüm yok geri dönemiyorum danışmana e faturada sipariş numarsı var omu oluyor hesap numarası hiç nettende bişiy almadım daha önce bi yanlışlık olsun istemiyorum cevap verirseniz sevinirm
postaneden oriflame faturası ödicem dersenız danısman kodunuzu söyledıgınızde ısmınız cıkar zaten osekılde odeyebılırsınız bankalarada aynı sekılde bıldıgım kadarıyla ben ptt den yatırıyorum
http://tr.oriflame.com/catalog-images/product/global/18930_2.png bundan mı bahsediyorsunuz
Evet bundan bahsediyorum ama bu renk degildi beyazdı..[/QUO
Orıflame resmi sitesine girersen renkleri mevcut...
oriflame wonder lash maskara hala var mi bunun siyahini istiyorum bulamıyorum
tabi var.mayıs ayı katoğunda indirimdeydi...nasıl kaçırdınız???
oriflame north for men şampuandan eşi, kardeşi vs. kullanmış olup memnun olan var mı?
bir arkadaşım eşi için kepek önleyici şampuan istedi bende oriflame north for men mi yoksa avon'dan şampuan mı versem ona karar veremedimde yardımcı olursanız sevinirim.