- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #7.101
aa canta mı sadece napiim bn onu tek yaa .ruj soranlar oluo bnde bilmeyince müşteri bilmeden de almk istemio dolayısyla kaçıoda
teniniz nasıl bilgim olmadan pek tavsiye etmiyim ne tarz kokuları seversiniz odunsu çiçeksi meyveli buna göre tavsİyem daha doğru olur sayıyım siz seçin
muse çiçeksi menekşe kokusu fresh
eclat weekend çiçeksi
eclat womenYAZ AKŞAMLARINDA KULLANDIĞIM VE HERKESİN SORDUĞU BİR KOKUYDU
elvie çiçeksi deniz kokusu gibi
4.katalogda indirimde olacak sensoria 19.90TL
ENİGMA BORDOBELKİ SİZE BİRAZ AĞIR GELEBİLİR
MAVİ DİVİNE...ETRAFINIZDAN PARFÜMÜNÜZ NEDİR SORUSU ALAN PARFÜM
BİDE ÇOK KİŞİNİN FARKINDA OLMADIĞI BİR KOKU PEMBE EMBRACE ÇOKK HOŞHER SIKDIĞIMDA BENDEN BEĞENİP HERKESİN İSDEDİĞİ PARFÜM
BİRDE UZUN ZAMANDIR BENİMDE İNDİRİME GİRSİN DİYE BEKLEDİĞİM MAİLLER ATTIĞIM BİR PARFÜM NUMUNESİNİ BİTİRDİM GÜZELLİĞİNDEN
ENİGMA DARE TO DREAM EDİTİON EDT
ASLINDA LİSTE UZAR GİDER KÖTÜ OLAN KOKUDA YOKKİ
SİZ GENEDE ARAŞDIRIN HATTA NUMUNE KOKULARINA BAKIPDA ALIRSANIZ DAHA İÇİNİZE SİNER BENCE BENCE VAZGEÇEMİYECEĞİNİZ TARZDA PARFÜMLER ÇOK OLUCAKDIR
YAZARKEN BİLE İÇİM AÇILDI MİSSSLER GİBİ
BAYADA UZUN YAZMIŞIMKENDİMİ ALAMADIM İNŞALLAH FAYDALI OLMUŞUMDUR
ilk öneri bende gelsin canım yemizleme sütü var optımals serisininki güzel birde essentials pembe bir süt var buda güzel
losyon çeşitleri çok oriflamede kremleri o kadar hafif ve güzellerki özellikle bir kaç seri el kremleri vazgeçilmezim parfümlerin vucüt losyonları var 4.katalogda 1 alana 2 bedava bence bunları mutlaka deneyin hafif ve kalıcı kokulu yumuşakça nemlendiren kremler öyle sürülünce cildi yağlandırmıyolar su bazlı gibiler önerebileceğim ise
ELVİE
ECLAT WOMEN
EMBRACE
DİĞER KREMLERİ BELKİ SİZE FAZLA KOKULU GELEBİLİR EDP LERİN KREMLERİ
ay çok teşekkür ederim çok yardımcı oldu
şu an elvie magic kullanıyorum beğeniyorum ama çok özel bi parfüm gibi gelmiyor açıkcası
hafif ve romantik kokuları seviyorum pudra kokusu gibi.
midsummer ve pembe embrace yide çok beğeniyorum. bu kataloga bakıyım sipariş vericm birisini :)
Ürün Kodu:721990 kuzular bu da sdece canta mı ? numune seti dio ama .
hangilernden sipariş versm rujların die dsunyrumda .
Ürün Kodu:722010 bu da koku nuune seti dio . ama ben kartlarda istemyrum . acaba bu şişelerde olan mı ve btun parfümler var mı ?
ya ne kadr cok yardımcı oluosunuz bnm gbi br acemye
aa canta mı sadece napiim bn onu tek yaa .ruj soranlar oluo bnde bilmeyince müşteri bilmeden de almk istemio dolayısyla kaçıoda
enigmayı tartışmam bile çok güzelll uzun zamandırda bu fiyata bu parfüm gelmedi kaçırılmıcak fırsat 50 tl üstüne veriyolar yoksa ilk günden stok biterdibence burda favori parfümün çok var sen enigmayla başla yedeklemeye
sen en iyisi direkdörünle görüş o seni yönlendirsin canım
sipariiş hemn verilcekmiş drektrümle vercktim .numuneye zaman kalmdı sdece kokuları ekldim . rujuda bdahakine artık .bu ddklerinizi degrlndrcem
birde 4. katolgda ascendant var ya siyah erkk parfumu . nasıl o . stok için soruyrum . 100 bp yaprsam hediye varda malum satamynca stok yapıyrum :26:
ascendant kalıcı bir koku beyazından dahada güzel stok olcak ürünlerden bencede buda biterse şaşırmam
evet diamond musk bi indirime girmedi gitti enigma dare to oda aynı şekilde collection serisi hepsi güzel petal Qartz kullanmışdım bitirdim ve çok güzel bir gül kokusuydu
sipariiş hemn verilcekmiş drektrümle vercktim .numuneye zaman kalmdı sdece kokuları ekldim . rujuda bdahakine artık .bu ddklerinizi degrlndrcem
birde 4. katolgda ascendant var ya siyah erkk parfumu . nasıl o . stok için soruyrum . 100 bp yaprsam hediye varda malum satamynca stok yapıyrum :26:
mrb hanımlar Kayseri'de oriflame satış temsilcisi arıyorum burda olan ve bildiğiniz biri varsa yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden
Size bu konuda yardımcı olabilirim.Kayseri de temsilcim var.Size mesaj atıyorum.Hoşça kalın...
merhaba,
ben de bugun ilk siparisimi verecegim; yeni danisman oldum. gonderi seklinde İzmir'dekilerden birinin ismini mi girecegim? kimi gireyim, ben buradan bir arkadas uzerinden uye oldum; ona mı sorayım kime gonderilsin diye ?
ascendant kalıcı bir koku beyazından dahada güzel stok olcak ürünlerden bencede buda biterse şaşırmam
iki tane koyiim kenra o zamn . uf ya su mesajı yazrkn bile isteksizlik oldu drektrun yuznden .ilgsiz davranıyo sinr olyrum .satamdgm halde buraya gryrum srekli. satamyrum bari stok yapiim dsnyrum bseyler yapıorum .. ama yok cevap verme tenzzülnde bulnmuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?