- Konu Sahibi minel axsxk
- #7.121
İyigeceler arkadaşlar bende bugün oriflameye yeni üye oldum.Oriflamenin sayfasına girdikten sonra üye oldum sonra bana telden döndüler.Bazı kozmetik ürünlerini sipariş ettim satış temsilcisi yönlendirdi beni telefondan konuştu siparişi verdik.Ve ürün geldikten 18.günü parayı yatırabilirsin dedi.100 puanlık alışveriş yapmamı istedi bazı indirim ve hediyelrden yararlanmam için.Kısacası oriflame hakkında çok birşey bilmiyorum satış temsilciliği hakkında ve ürün satışı knusunda bilgi veren olursa bana çok sevinirim.Mesela bende birini hemen üye yapma şansım varmı ve benim kazancım nasıl oluyor tecrübenizi paylaşırsanız memnun olurum.
hayırlı olsun canım bol kazançların olsun sende hemen üye yapabilirsin kazanç konusuna gelince satışa bağlı tabikide üye yapdıkçada artı prim alırsın sen bu konuyu takipde ol sorunların olursa çaresiz kalırsan buradan yazarsın cevap veren çıkar sayfaları okudukçada işi dahada iyi anlarsın ilk etapda numune parfüm ve bi set ruj numunesi almaı tavsiye derim bu sana artı olarak dönecekdir bilmeden hiçbir parfümü tavsiye bile edemezsin elinde bunlar mutlaka olsun bugün katalog kapanış günü akşam 22.00 de sayfa kapanıcak yeni döneme 4.kataloga geçilicek sen hızlı davranmalısın 100 bp yapabilirmisin bilmem ama 1 tl kampanyası için hemen sipariş vermen gerekir yoksa 24.99tl ödersin faturanda sponsorun kimse onla devamlı irtibatta ol herhangi bi sorununda direkdörün yada senin sponsorun yardımcı olacak hatta ilk faturan gelince alt sol kısımda sponsorunun adı ve teli direkdörün yazıcak ordanda emin olabilirsin