- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #6.221
Ben de triple core rujların numunesini sipariş verdim, bakalım renkler nasıl gelicek ona göre yorum yaparım canım :)
Kızlar diamond musk ı çok beğendim ohhh misss gibi :))))
güle güle kullan canım, kokusunu tarif edebilir misin? Sadece çiçek mi yoksa çiçek + tatlı bir koku mu ? Ben de çok merak ediyorum bu kokuyu , ada yasemini kokuyor , ama o nasıl bir koku bir fikrim yok :)
Güle güle kullan canım, kokusunu tarif edebilir misin? Sadece çiçek mi yoksa çiçek + tatlı bir koku mu ? Ben de çok merak ediyorum bu kokuyu , ada yasemini kokuyor , ama o nasıl bir koku bir fikrim yok :)
canım yasemin kokusu beraberinde freshlik var saf temiz bir koku.böle sabunumsuluk hissediyorsun arka planda ferahlık anlamında yani
canım yasemin kokusu beraberinde freshlik var saf temiz bir koku.böle sabunumsuluk hissediyorsun arka planda ferahlık anlamında yani
canım bide miss o lar katalogtan kalkacakmı artık biliyormusun son kez katalogta yazmışlar
çok saol canım bunu da deneyeceğim inş :) canım anladığım kadarıyla çiçeksi ferah kokuları seviyorsun, bence volare magnolia'yı çok beğeneceksin :) ben aslında çok çiçeksi sevmem ama yasemin kokusunu merak ediyorum o yüzden diamond musk'u denemek istiyorum :)
arkadaşlar umarım beni bu konuda bilgilendirebilirsiniz biraz önce oriflame'nin sitesine giriş yapayım dedim fakat hatalı danışman kodu uyarısı verdi acaba üyeliğim silinmiş olabilir mi?
uzun zamandır sipariş vermiyordum ayrıca eğer üyeliğim iptal olmuşsa yeniden üye olabilir miyim??
100 bp yapman lazım tatlım o ürünü almamak için aslında bi bakıma mecbur bırakıyolar insanı 100 bp yapmaya..İi bişeymiş gibi gösteriolar ama herkes 100 bp yapmıyoki işte..Bende bazı aylar alacak bişiler bulamayınca 50-80 bp yapıyorum bazen..O zamanda mecbur kalcaz o saçma salak ürünü almaya
Üyelik silinmiyor ama yenilemen lazım o da 4,99 tl sanırım, takım öncün'e danışman gerekiyor diye biliyorum cnm umarım yardımcı olmuşumdur, çok bilgim yok ama
canım ben zaten kendime alıyorum hani bunun için çok bütçem yok sınırlı yani o ay içinde bikaç ürün beğenip alıyorum en fazla 60-70 tl.gibi o yüzden bu kargo ücreti çok abartık geldi şimdi tekrar sitesine girip baktım ücret sıfırlama ürününü istersen alabiliyormuşsun tek gönderim ücreti 7,99 ne yapayım rujlardan sipariş ettim artık başka çarem yok,takım öncümde burada oturmuyor zaten ilçede sanırım ondan alma gibi bi şansımda yok malesef..Bu arada doğum günün kutlu olsun canım:)
Kızlar hani burçlara göre parfümler varya bende sun edt yi sipariş verdim yay burcu olduğum için :) nasıl güzel mi kokusu ? Bu arada bugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım
takım öncüm üyelikten çıktıydı benide tanımadığım birine kaydırdıydı olmazsa ben direkt oriflame'yi arayıp sorayım peki üyelik yenilediğim zaman bu ay ki yeni üye olanlara 100 bp sipariş verdiklerinde gelecek olan makyaj paletini almaya hak kazanır mıyım??
Hımm bu konuda bir fikrim yok canım bence de oriflame'i ara zaten güzel ilgileniyorlar makyaj paleti inş alırsın canım harika görünüyo :)
Kızlar ben dün perşembe günü siparişimi verdim, hala yola çıkmamış kargom ,oriflame den mesaj da gelmedi. Sizde de böyle mi oldu?
Kızlar ben dün perşembe günü siparişimi verdim, hala yola çıkmamış kargom ,oriflame den mesaj da gelmedi. Sizde de böyle mi oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?