- Konu Sahibi minel axsxk
- #6.261
ben satış temsilcisi olmak istyorum ama nasıl olabilirim yardmcı olr msnz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben satış temsilcisi olmak istyorum ama nasıl olabilirim yardmcı olr msnz?
günaydın bı sorum olacaktı
dün 12 gıbı sipariş verdım ve teslım tarıhı 02.12.2011 görunuyordu yanı aynı gün
bugün olmasına rağmen kargoşırketınıde aramama rağmen kargomgörunmuyor
ve orıflame müşterı hızm.cevap vermıyor
sanırım hafta sonları çalışmıyorlar
nasıl ulaşmalıyım
ayrıca fatura numaramıda bulamıyorum
nasıl bulabılırım
fatura numaramolmayınca isimle kargo şırketınde cıkmadım
ve orıflame sıtesındekı adrestede :26:
ama siparişler alındı ödemeyı yaptım ve görunuyor
Canım galiba dediğin gibi hap kutusunda geliyo sanırım numuneler, netten baktım hep öyle... Ruj fırçası lazım onu sürmek için o da bende yok :)
Kızlar bana iade olayını anlatabilir misiniz? Hiç iade yapmadım ama arkadaşım parfüm almıştı beğenmedi iade etmek istiyor nasıl iade edebilirim?
fatura noyu,danışman syfnıza girerek,sağ üstte alışveriş raporlarından finansa tıklatınca ödenmemiş faturalar ekranda görünür. ödemesini yaptıysanız ödenenler diye bi şık vardı yanlış hatırlamıyosam onu tıklayın üyeliğinizden bu yana yapılan tüm alışverişlerin faturasını görebilirsnz
fırçaya ne hacet!! daldır parmağını
cnm çok net bilmiyorum ama iade olucak ürünü,faturanın bi kopyasıyla geri gönderiyomşsn ama faturayada iade sebebini yazıyosn sanırım,önceki syflarda anlatılmıştı ordan aklımda kaldı bu arada iade süresi fatura tarihinden itibaren 1ay mı ne olması lazım öyle bişey okumuştm hizmet merkezinde bide eğer faturanı ödediysen bi sonraki ayda tutardan düşüyo parfüm parasını,ödemediysen toplam tutardan parfüm parasını düşüp ödeyebilirsn
benim kargom da yola çıkmış mutluyum
Kokom çok teşekkür ederim :) Kızlar bana da mesaj geldi kargolar bugün yola çıkmış anladığım kadarıyla çok mutlu oldum
arkadaşıma da cuma akşamı msj gelmiş kargonuz yola çıktı tahmini 1 iş günüdür diye fakat hala gelmemiş normalmi bu aksaklık acaba :44:
kargo takibine nerden bakıyorsunuz
kargosu yola çıkanların hayırlısıyla ürünlerine kavuşmalarını diliyorum,henüz bana msj.filan gelmedi sanırım benimki salıya kaldı yarın eline ulaşanar hemen bilgilendirsinler valla merak ediyorum diğer katalogta nasıl acaba??
Ya off benim kargom hiç ilerlemio ya hala istanbulda :s böyle giderse perşembe günü anca elimde olur
Aynen canım , benim de elime yarın ancak ulaşır pöööffff
arkadaşlar giordani gold büyülü toplar ı kullanan var mı?Sipariş verdimde..:26: