- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #6.201
a be dattlııımm ben ya bu konuda yada diğer konuda demedmmi sana indircekler bu parfümü alma diyehakkaten içime doğmuşta söylemişim bak.. ayrıca yılbaşı hediyelri için sadece 100bp şartı var diye biliyom? 4,99mu yapmışlar??ben niye görmedm onu:26: ayrıca şu sonu 99la biten fiyatlara uyuz oluyorum sanki üstüne 1krş çıkarıp verecekmş gibi bağırıyolar resmenn psikolojik fiyatlandırma işte daha ne beklersnki!
gönderi ücreti 7,65 ti yani ürünüyle beraber şimdi sipariş için girdim 8,99 yazıyor yuh yani bide zencefil özlü canlandırıcı şampuanmı ne gönderecekmiş,onu istemeden sadece gönderi ücreti 7,99 olmuş neden bi anda zam yaptılar anlayamadım sinir oldum şimdi
Bana da çok geldi valla bi de kıytırık şampuan için o para verilmez ruj gönderseler tamam da...Olmadı grup sipariş ücreti öderim ben de napiym...
Canım o zaman takım öncünün adresine mi geliyor siparişler?
gönderi ücreti 7,65 ti yani ürünüyle beraber şimdi sipariş için girdim 8,99 yazıyor yuh yani bide zencefil özlü canlandırıcı şampuanmı ne gönderecekmiş,onu istemeden sadece gönderi ücreti 7,99 olmuş neden bi anda zam yaptılar anlayamadım sinir oldum şimdi
Arkadaşlar kargom geldi.içindede parfümlerin kokusunun yer aldığı bir kağıt bileğinizi sürün diyor.
Mıdnıght pearl çok hoş geldi burnuma ağırmış gibi bi havası var şişesinden dolayı ama benim aldığım koku ferah huzur verici ağır bi koku değil çok beğendim.acaba burda kokladığım gibi bir kokumu bilen varmı bu parfümün kokusunu yardımcı olurmusunuz bana
Kızlar hani burçlara göre parfümler varya bende sun edt yi sipariş verdim yay burcu olduğum için :) nasıl güzel mi kokusu ? Bu arada bugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım
Canım öncelikle doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere :)) Ah Sun işte o benim ilk parfümümdü bende var şimdi ben bayılıyorum ama zevk meselesi dene bakalım sonra yorumunu yaz olur mu :) tekrardan nice senelere canım
Kızlar volarenin kokusunu hiç beğenmedim çok ağır ve eski sıradan bi kokuyu anımsatıyo bana(((
Kızlar şu 3 katmanlı triple rujların en koyu renk olanıyla, scarlet rujların ruby red arasında kaldım yaa hangisi koyu bordodur ki sizcee
Benim danışmna çok eski oriflameci ona sordum 3 katmanlıyı sana tavsiye ederim çok güzel ben kullanıyorum dedi...:26:Ben bordo ruj istiyorum yaaaa hem de koyu bordo gibi vişne çürüğü gibiii:44:
Canım ben de volare pembe'yi hiç beğenmedim, tam tersi turuncusunu beğenmiştim. Zevk meselesi işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?