- 24 Mayıs 2009
- 225
- 0
- 116
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #5.421
yalnız ben temsilci değilim .. ...
Bende aynı şeyi soracaktım birde 13. katalogta yoktu acaba 14. katalogta "Pure Skin Ölü Hücreleri Giderici Yüz Jeli" varmı? Of ya evdeki bitmek üzere :26:
benim de cildim çok yağlı ve gözeneklerımde oldukça açık bu üürünü ilk defa kullanıcaktım ama bu ay param olmadığı için diğer ay alıyım barı dedim :) inşaallah vardır
arkadaslar oriflame in sitesinde giriş yaptıktan sonra katalogun en son sayfasına geldiginizde biraz asagıda bir sonraki katalogu görüntüle var
ordan 14. katalogu inceleyebilirsiniz.
kusura bakma canım ben sık sık girmiyorum. bilemedim temsilci olmadıgını hemen girip baktım şimdi
pure skın indirimde 14.katalogta yıkama jeli 10.90 tonik 9,90 matlastırıcı krem 10.90
Çok teşekkür ederim ötekı ay alıcam .: ):):)
Canım kesinlikle kullanmalısın, benim cildim komple yağlıydı, şuanda kupkuru! Yanlız hatırlatayım bu ürünü kullandıktan sonra mutlaka arkasından bi nemlendirici sür. Çok süper bir ürün memnun kalacaksın inşallah :)
arkadaslar oriflame in sitesinde giriş yaptıktan sonra katalogun en son sayfasına geldiginizde biraz asagıda bir sonraki katalogu görüntüle var
ordan 14. katalogu inceleyebilirsiniz.
pure skın serisinden hangı ürünü kullanmalıyım sence yuz yıkama jelını mı matlaştırıcı kremınımı ? yadadiğerlernden hangısını :)çok soru sordum amabirde hangı nemlendirici önerirsin bana ?
Pure Skin Ölü Hücreleri Giderici Yüz Jeli yağlı ciltlere çok iyi geliyor. Nemlendirici olarak eğer 30 yaş üzeriysen Aqua-Rhythm serisindeki nemlendiriciy öneririm.
Pure Nature serisindekinide kullanabilirsin, oda güzeldir.
kesinlikle volarenin pudrası süper kokar ayrıca seftali değil çiçek gül vb çiçek karışımı vardır ben mesela çiçek kokusu sevmem örneğin alacağınız giordani goldun sarısını hiç beğenmemiştim beyazınıde beğenmedim ama sarısından iyi olduğu kesin pek tercihim değildir çiçek kokuları ama volare bir clasictir vazgeçilmezidr13. Katalogta şu pudralardan alayım diyorum ama kararsızlığım tuttu yine, ne vardı sanki 1 alana 2 bedava olsaydıda 3 çeşidindende alsaydım :)
Giordani Gold'u kesin alıcamda, Diğer bedavayı Divine'mı yoksa Volera'mı alsam bir türlü karar veremedim, ikisinide daha önce kokmadım ama sanırım Divine alıcam. 13. Kataloğun arka kapağında Volera'yı kokmaya çalıştım, pek beğenmedim, çok şeftali kokuyor sanırım :) Aranızda parfümünü kullanan varmı? Kokuyu biraz anlatsın diyeceğim ama çok zordur anlatmak bir kokuyu! :)
siyah noktalara iyi geliyormu bu pure skin
kesinlikle volarenin pudrası süper kokar ayrıca seftali değil çiçek gül vb çiçek karışımı vardır ben mesela çiçek kokusu sevmem örneğin alacağınız giordani goldun sarısını hiç beğenmemiştim beyazınıde beğenmedim ama sarısından iyi olduğu kesin pek tercihim değildir çiçek kokuları ama volare bir clasictir vazgeçilmezidr
kesinlikle volare pudrasını almalısın
giordani beğendiysen bılemıycem ama ben olsam divine alırdım
Evet iyi geliyor. Scrub olduğu için siyah noktaların üstüne doğru iyice ovalarsan siyah noktalarıda çıkartıyor.
giordanı beyaz satılabılırde sarıyı pek sanmam onlar satılmazsa bıde bence paranı gömme ona dıger katalogdan getırırsın eger 150 puanı dolduysan fazla satıs yapacam dıye dusunme ben 150 puanı doldurdurunca o bu ındırıme gırıyor ama almıyorum satamam belkı param gıder bosuna onun yerıne o paramı doger katlaoga baglarım dıye hareket edıyorum ama sen bılırsın yınede
cevrendekıler parfum cok kullanıyor sıparıs verıyorlarsa satarsın olmadı 5 asagı satarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?