O konuda haklısın arkadaşım, ben kesinlikle satıcıyı sahtekarlıkla suçlamanın kabul edilir bir şey olduğunu düşünmem.Alıcının da aklı var neticede,şayet indirimli ürünlerin her ay değiştiğini biliyorsa bu konuda sorun çıkarması anormaldir.Ha yok bilmiyorsa bilgilendirilmelidir kanaatimce.Mesela ben öğrenciyim,çok para yatıramayacağımdan istediğim ürünlerin indirime girmesini beklerim, gördüğüm gibi kapmam ama indirimliyse de 2-3 tane alırım.Kimisi umursamaz ne zaman lazımsa o zaman alır.Adı üzerinde indirim, normalde 30 lira olan ürün 15 e düşütyorsa o ürünün aslen 30luk ürün olmadığı malumdur ama isteyen 15ten alır isteyen 30dan kimse gırtlağımıza yapışmıyor ki alalım diye.
Sen de satıcıymışsın bak ne demek istediğimi anladın değil mi?Yani hangi katalogda uygun olduğunu bilmesen, göstermesen bile indirimlerin değişken olduğunu belirtmek bile müşterini düşündüğün anlamına gelir.Ben sırf indirimli ürünlerden alışveriş yapmama rağmen yine de yüklü bir ödeme yapıyorum.Ve benim alım yaptığım satıcılar gerçekten çok yardımcı oluyor ama ne yazık ki şu an yakınlarımda oriflamecı olmadığından ve internetten takip edemediğimden fazla birşey almaya yanaşmıyorum.
Yani demek istediğim şu, müşteri de sistemi bildikten sonra neden mağduriyet yaşansın ki fiyat ya da gelecek katalog paylaşımıyla?yaşanmayacağının örneği de var
zaten.