- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #5.161
Kızlar dramatic takma kirpiği alıp kullanan varmı aranızda,nasıl bir ürün ?
Kızlar dramatic takma kirpiği alıp kullanan varmı aranızda,nasıl bir ürün ?
canım ben aldım okiprikten ama daha bi kere bile takamadım bi tarafını yapıştırıyorum diğer tarafı çıkıyosanırım yapıştırıcı fazla kuvvetli değil yada ben beceremedim gitti param boşu boşuna aldım
yapışması ıcın tam kıprık ustune oturtmalısın be yapıstırıcıyı surdukten sonra 30sn kurumasını bekle ole yapıstır. hem ben hem kardesım aldı cok guzell valla
Muse edt deneyen varmı arkadaşlar katalogta kokusu var ama güvenemiyorum,
divine
misso clup prive
amber elixir
enigma
bunları biliyorum bu parfümlerden herhangi birine benziyormu? Kalıcılığı nasıl?
kızzlar sipariş verince bi daha ki katalogda geliyomu
arkadaşlar lütfen yardımcı olun banaadün üye oldum ama danışman kodumu lider aracılığıyla biliyorumda telime msj gelmedi şifremi bilmiyorum direktör yurt dışındaymış şifremi öğrenemedim şimdilik lider sipariş verdi evime gelicek.. ilk sipariş faturamda şifrem yazar mı ? fatura kargoyla birlikte geliyor değil mi?
kalıcılığını bilmiyorum sattım çünkü sattığım kişi açtığında koklamıstım canım
kızlar ben divine indirimliydi almadım sizce almalımıycım dün verdm siparişi ürünleriniz kargolandı demedi iptal edebilirmiyim edip üzerine eklesem mi divini
kalıcılığını bilmiyorum sattım çünkü sattığım kişi açtığında koklamıstım canım
kızlar ben divine indirimliydi almadım sizce almalımıycım dün verdm siparişi ürünleriniz kargolandı demedi iptal edebilirmiyim edip üzerine eklesem mi divini
arkadaşımın kayıt olduğu mesajı 7 ağustosta geldi ama hala tel e danışman kodu ve şifre gelmedi nolacak şimdi üstelik bugün siparişler sona eriyor bu katalogda yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?