- Konu Sahibi minel axsxk
- #5.181
cep numaranızı dogru yazdıgınızdan emin olun kayıt yapınca anında mesaj olark gelmesi lazım direktörunuzden danışman kodunuzu öğrenerek mail adresinize oriflamenin resmi sitesinden mail olrak sifrenizi atabilirsinz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşımın kayıt olduğu mesajı 7 ağustosta geldi ama hala tel e danışman kodu ve şifre gelmedi nolacak şimdi üstelik bugün siparişler sona eriyor bu katalogda yardım edin lütfen
Elvie edt kullanan varmı arkadaşlar? Elimde yığınla tester var bir onun yok Muse ve elvie arasında kalıyorum
Elvie nedense böyle deniz kokularını çağrıştırıyor bana, kullandıysanız yorum istiyorum lütfenn :)
12. katalogun kat kat kazan hediyesi nedir arkadaşlar ne siparişimde broşür geldi nede internet sitesinde bulamadım hediyeyi tencere olmadıgı kesin çünkü üzerinde kat kat kazan hediyesi yazmıyor
ayrıca bu ay e bultende gelmedi bana siparişimde kayıt ne kadar kayıt olanların hediyeleri neler hiçbir bilgim yok
ayrıca bu ay 10 bp üzeri alıs verıs yaptınız öteki ay 100 bp yapın simbo kahave makinesi 5 tl
ben kullanmadım fakat içinde organık bal ve süt var nemlendirmesinin iyi oldugunu biliyorum yani o serinin her şeyinden memnun kalanlar var çok memnunlar bende en kısa zamanda o serinin hepsinden alıp denemek istiyorumkızlar bundan almayı düşünüyorum ama nasıl merak ettim süt ve ballı diyo kullananlar memnun mu acaba
Uploaded with ImageShack.us
evet o sabun benimde çok hoşuma gidiyor hatta tacı da çok hoşuma gitti almak istedimde millet güler diye almadım yoksa çocuklar için olan ürünlerde çok güzel
hele bebek serisinin ambalajı böyle mavili falan çok güzel pudra alırsam kendime bebek serisinden alıcam
bu arada kızlar optimal nutri calm kremim geldi hasas ciltler için olan 2 gündür sürüyorum yumusak oldu cildim bakalm ilerleyen zamanlarda nasıl olacak faydasını görebilecekmiyim kılcar damarlarım çıkmıştı artık nemsilikten body shopun ki iyi gelmemişti bakalım bu iyi gelecek mi
ışıktılı duş jelini beğenmedim kokusu yok böyle acayip kötü bi kokusu var kreç gibi o ışıltıyı vermek için boyamı katmıslar ne onun kokusu geliyor sakın olmayın paranıza yazık bende bir şey oldugunu sanmıştım yanıldım
en güzeli furtti ve diğer kokulu duş jelleri
kızlar bundan almayı düşünüyorum ama nasıl merak ettim süt ve ballı diyo kullananlar memnun mu acaba
Uploaded with ImageShack.us
tüm seriyi kullanıyorum komsularıma sattım sıvı el sabunlarından yumusacık oluyor eller ve vucut
Canım boşver takmayalım insanları :) Gel bu ay birlikte alalım o sabundan ne güzel ışıl ışıl ,aslında yeni evleneceğim şöyle bir kaç rengi olsa sabunun tukuaz, mor, fıstık yeşili ,fuşya şeklinde minik bir sepet alıp banyoma dekor bile yapardım o kadar çok beğendim :)
Tek sorun pembe ya acaba böyle kötü bir çilek mi kokuyordur diye düşünüyorum yani umarım meyve kokmaz farklı cici bir parfüm gibi koksunnnn