- Konu Sahibi minel axsxk
- #5.201
:97:muse edt sipariş ettm sürpriz olucak bakalm nasıl..:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:97:muse edt sipariş ettm sürpriz olucak bakalm nasıl..:)
O riske bende giricem canım, umarım beğendiğimiz bir koku tarzı çıkar.. :)
Orıflame bu ay ki eyeliner siparişim kırık geldi 2 kez kargoya gittim iade için kargo ücreti istediler temsilcimde hiç idae yapmamış yardımcı olmadı nasıl iade yapıcam bilen iade yapan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ???
Off dancing lady için tam 50 puan açık var ama almak istiyorummmm.. Ya bu puan olayını çok abartı yapıyorlar buna karşılık bari hediye verseler yine ödeme yapıp alıyoruz 150 puan çoook daha avantajlı olmalılarrr.
muse edt m geldi ..çok hoş bi koku tavsiye ederm kızlar
muse edt m geldi ..çok hoş bi koku tavsiye ederm kızlar
arkadaşlar 150bp toplamak cok zor degıl sarpıo uygularsanız hatta ben 11. katalogda tek basıma 450bp topladım cokta basıt oldu :))
güle güle kullan :) resimde isteriz
saol cnm bence edt olmasına ragmn kalıcı.. akşamdan koluma sıkmıstım ne kdr kalıcak bakalm dıye sabah hala kokuyodu ..elbıseye sıksan daha da kalıcı olur tende boyleysegüle güle kullan canım,bende sipariş ettim ancak cumaya falan gelir bu arada kalıcımı nasıl yani merak ediyorum
arkadaşlar ben dün sipariş vermiştim internetten bugün kargo takip bölümüne bakktım sadece kataloğun geldi kargo tarihi var dün gelmişti katalog onun teslim tarihi yazıyo sadece yani yeni verdiğim siparişler hakkında herhangi bir kargo yazısı yok daha erken mi yoksa ben mi siparişi veremedim acaba?
Daha yola çıkmamıştır canım çıkınca yazar