- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #5.141
arkadaslar şu pudra,parlatıcı ve rimelden olusan set kac tl acaba?
Biraz ağır bir koku şişedeki ilk halin kokladığımda kendime ayırmayı düşünmemiştim, fakat bileğime sürdükten sonra koku bayağı bir güzelleşti,4-5 saatte net aldım kokuyu sanırım sonra uçtu yada ben alıştığım için hissetmedim beyaz tenliyim tenimle uyum sağladığını düşündüm mükemmel değil ama şişedeki halinede bakmayın bir deneyin derim, ben gece kokusu olarak kendime ayırdım bana çok klasik gelmedi farklı bir koku, ama bir kaç kişiye bileğimdeki halini koklatınca beğendiler
aşırı karekterist değil ,aşırı sönükte değil bence orta düzeyde.. :)(Bu arada yeni ürünlerimin resimleri diğer bölüme kondu arkadaşlar )
Biraz ağır bir koku şişedeki ilk halin kokladığımda kendime ayırmayı düşünmemiştim, fakat bileğime sürdükten sonra koku bayağı bir güzelleşti,4-5 saatte net aldım kokuyu sanırım sonra uçtu yada ben alıştığım için hissetmedim beyaz tenliyim tenimle uyum sağladığını düşündüm mükemmel değil ama şişedeki halinede bakmayın bir deneyin derim, ben gece kokusu olarak kendime ayırdım bana çok klasik gelmedi farklı bir koku, ama bir kaç kişiye bileğimdeki halini koklatınca beğendiler
aşırı karekterist değil ,aşırı sönükte değil bence orta düzeyde.. :)(Bu arada yeni ürünlerimin resimleri diğer bölüme kondu arkadaşlar )
diğer bölüm nerede canım anlamadım ben ?Biraz ağır bir koku şişedeki ilk halin kokladığımda kendime ayırmayı düşünmemiştim, fakat bileğime sürdükten sonra koku bayağı bir güzelleşti,4-5 saatte net aldım kokuyu sanırım sonra uçtu yada ben alıştığım için hissetmedim beyaz tenliyim tenimle uyum sağladığını düşündüm mükemmel değil ama şişedeki halinede bakmayın bir deneyin derim, ben gece kokusu olarak kendime ayırdım bana çok klasik gelmedi farklı bir koku, ama bir kaç kişiye bileğimdeki halini koklatınca beğendiler
Diğer bölüm burası http://www.kadinlarkulubu.com/kozme...eri-tecrubelerimizi-resimli-anlatalim-38.html :) Ayrıca en baştaki kırmızı şişeli yeni çıkan parfüm Love... asla katalogtaki kokuya aldanmayın testerı gelmişti denedik bambaşka bir koku ben şişe tasarımını çok beğenmiştim almayı düşünüyordum ama sanırım o parfüm asla ve asla tarzım değil enigma gibi olsa mükemmel ,divine muhteşem ama o güzelim şişeye çok daha hoş bir parfüm olabilirmiş
hiç sipariş vermeden katologu nsl elde edebilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?