- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
- 448
- Konu Sahibi minel axsxk
- #5.101
729000 yazman yeterli
ama 729000 yazınca "sipariş sıfırlama (ürün değildir)" yazıyor.:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
729000 yazman yeterli
ama 729000 yazınca "sipariş sıfırlama (ürün değildir)" yazıyor.:26:
slm millet sonunda tatilden döndüm 11den neler sipariş verdinz? bide 12de indirimde olan ürünler neler şöyle kabataslak yazabilcek olan varsa pek memnun kalırım,tşk etttm şimdiden
kargo ürününden alabilmek için sipariş verme sırasında ne yapmamız gerekiyor?
slm millet sonunda tatilden döndüm 11den neler sipariş verdinz? bide 12de indirimde olan ürünler neler şöyle kabataslak yazabilcek olan varsa pek memnun kalırım,tşk etttm şimdiden
muse edt kokusunu biliomsn cnm ne zmndr merk edıorm..? birde precious moments beyaz şişeli olan mı..ilk sayfada love potıon diye bi parfüm yer alıyor fiyatı 37.90 çikolatalı .)
50 tl.lik alısverise lisolette watkins set 24.90..Bunu icıne pudra,dudak parlatıcısı ve maskara bulunuo.Bundan almayı düsünüyorum.
Kolonyalar 1 alana 1 bedava.
Precıous moments 34.90.
Oriflame beauty smoot göz kalemi 1 alana 2 bedava 18.90.
Powershıne rujlar 1 alana 1 bedava 16.90.
Essentials kremler 1 alana 1 bedava 13.90.
Feminelle ferahlatıcı yıkama jeli 10.90 deodarantı 6.90 bunlardan 6 adet sattım.Herkes cok memnun.
Haırx sampuanlar ve sac kremlerı 6.90.
Muse edt 19.90
Grace edp 44.90
Dıvıne edp 44.90
gıordanı gold shıne edp 36.90
erkek kadın roll on lar 1 alana 1 bedava 11.90
De marco edt 19.90.Bundan nisanlıma alcam.
Kabataslak bisiler yazdım ama umarım yardımcı olmusumdur.
muse edt kokusunu biliomsn cnm ne zmndr merk edıorm..? birde precious moments beyaz şişeli olan mı..
muse edt yi blmıorm tatlım ya ama precıous moments i begenmisler forumda bakarsan.Bu arada beyaz sisede olan tatlım.muse edt yi blmıorm tatlım ya ama precıous moments i begenmisler forumda bakarsan.Bu arada beyaz sisede olan tatlım.
precious moments guzel cnm bende begenıorm :)11den siparş vermedgm ıcın 12 elıme gcmedi bakıcz artık netten .:) sen neler sipariş vermeyı dusunuyosn
Lisolette watkins seti almak istiyorum sonra feminelle dedorant bide şu sürpriz paket ilk defa alıcam sen daha önce aldın mı hiç cnm ?
hyr cnm ama bi kez forumda gordugumde alan arkadslardan memnun kalanlr olmştu yani dogru dzgn seyler varmış ..ama herzaman nasl olur beklentılerını karsılarmı bılmem :) adı ustunde surpriz cnm ..
artık sansıma ne cıkarsa ttlm ya :) umarım faydalı bisiler cıkar..Takı fln cıkmasın da
umarm hepsini begenırsn cnm fiyatı ne kdrdı pakedn
saol cnm..12.90 ama biz temsilcilere 9.92
hmm normal:=):82: