- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #4.961
Ah kızlar ah bugün kolim geldi1: kargo sıfırlama ürününü koymamışlar 2: silk beauty roll on ( mavi tüy azaltıcı olan inanılmaz memnunum ) bu ürünüde koymamışlar kolime.
şimdi ne yapmam gerekiyor ? ya derlerse hayır biz koyduk vs ? koliyi ilk ben açtım ve akşam eve gelince açtım yani kargo görevlisinin elinde kontrol etme imkanım yoktu.
siz bu durumlarda ne yapıyorsunuz kızlar ?
Direktörünün sana söylediğine ek olarak şöyle diyebilirim ki;selam kızlar. ben haziranda başladım satış yapmaya. güzel satışlarda yaptım. hemde elimde katalog olmadığı halde. 4 tane parfüm getirttim sattığım kişiler kokusunun kalıcı olmadığını söyledi. direktörüme yansıttım bu sorunu. bizde kimyasal olmadığı için böyle dedi. şimdi ben aynı kişilere parfüm satamicam yaw. bunu bi formülü varmı acep? yada böle bi sorunla karşılaşan varmıki?
Kardeşcim faturanı iyice kontrol ettinse direktörünü ara.
Acaba stokta mı yoktu ki :44:
cnm ürünler faturanda görünüyorsa koliden çıkmadığını söyleyip (faturanla) hizmet merkezinden alabilirsin
daha önce benimde diş macunu çıkmamıştı onlar çıkmayan ürünü iade alıyor sende sonra aynı ürünü oradan alıyorsun bana o şekilde verdiler:)
selam kızlar. ben haziranda başladım satış yapmaya. güzel satışlarda yaptım. hemde elimde katalog olmadığı halde. 4 tane parfüm getirttim sattığım kişiler kokusunun kalıcı olmadığını söyledi. direktörüme yansıttım bu sorunu. bizde kimyasal olmadığı için böyle dedi. şimdi ben aynı kişilere parfüm satamicam yaw. bunu bi formülü varmı acep? yada böle bi sorunla karşılaşan varmıki?
Tatlım stok problemi yok malesef koymamışlar koliye..
nex cim fax mı çekmem lazım tam olarak hangi adımları izliyorum ?
Buarada batık jelinden aldım etkili bir jel deneme amaçlı kullandım mentollü ve arnica hamamelis özü felan var :)
9.katalog maskenin fiyatı 7,90 batık jeli 7,90Kızlar rica etsem 9. katalogtan pıtrak otu özlü kil maskesinin ve batık kreminin fiyatlarını bana yazabilir misiniz lazım da :93:
benim bu ay hiç siparişim yokgeöen aydan kalan rollonları bile zor sattım kimse kalmadı herkes tatilde zaten 6 liralık rollon bile pahalı geliyor insanlara sanki markette çok ucuz 4 5 lira en azından bunlar parfümlü
volareyi alamayacağım güzel ürünler vardı getirtmek istediğim onlarıda getirtemiycem offf
birde üye yaptığım kişiler olabiliyormuş sanırım onları üye yapınca nasıl kazanmış olcam:44: çok mu soru sordum bilmiyorum
bu ay 155 bp sıparıs aldım bu ay cok mutluyum :)
hayırlı olsun canım benim geçen aylar baya vardı ama herkes kremini vs aldı elimde para olsa sıcak sipariş yapıcam satılmazsa kendim ödeyeceğim 18 gün içinde ama elimde parada yok ki sipariş vereyim tüm hediyeleride kaçırdım özellikle volareye çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?