- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #4.921
evet canım yaklaşık 140 tl ye ulaştıgında siparişlerin miss o 5 tl ye düşüyor. nese sen bu ay fazla masraf yapmasana kolay gelsin:)
illa ki hesabın olması gerekmiyor. gidip faturanı gösterirsen anlaşmalı bankalardan ücretsizce yatırabilirsin.
siparişlerin de sana bağlı. istersen evine iste, kargo sıfırlama ürünü alarak kapına kadar getirt.
ya da direktörüne gelir hiçbir koşul olmadan ondan alırsın.
kargo sıfırlama ürünü demek; firma her ay bir ürün belirliyor (üye alış fiyatı 6,5-7lira olan) sen onu aldığın takdirde kargo ücreti ödemiyorsun. İster kullanırsın, ister satarsın.tesekkür ederim,peki bu anlaşmalı bankalar nerler? kargo sıfırlama ürünü de nedir?
kargo sıfırlama ürünü demek; firma her ay bir ürün belirliyor (üye alış fiyatı 6,5-7lira olan) sen onu aldığın takdirde kargo ücreti ödemiyorsun. İster kullanırsın, ister satarsın.
Anlaşmalı bankalara gelince, ben ing'den yatırıyorum, akbank var bir de. Daha vardı ama ben bilmiyorum.
İnsallah yardımcı olabilmişimdir.
onu bence direktörüne sor, ya da sponsoruna. ya da buradaki başka bilen arkadaşlara sor.
ben hep adrese teslim aldım sponsorum da direktörüm de farklı şehirlerde çünkü
üye olmak isteyenlerin bilgilerini alıyosun. internetten giriyosun bilgileri sonra oraya yazdığın cep numarasına mesaj gidiyor mesajda o kişinin danışman kodu ve şifresi yazıyor. üye yaptığın kişide o şifreyle giriş yapabiliyor. Birde üye yaptıktan sonra onun kredisinin açılması gerek. bunun için sponsorunu arayıp söylüyorsun krediyi sadece o açabilir..
hmm sağol tatlım:)Nerelerden buluyorsunuz yaa benim çevremde kimse yok
uye bulmak ıcın en guzelı saha calısması yapmak
aaaaa nasıl yapıyorsunuz kii onu
merhaba arkadaşlar tatilden sonra geldim hemen yanınızatüm oriflame ürünleriyle gittim banyo ürünlerle doluydu güneş kreminden çok memnun kaldım 15 faktörlü olandan 2 günde kara böcük oldum canım yanmadan kızarmadan ama çok beyaz tenliler çocukları olanlar en yüksek faktörlüsünü alsın fakat güneş sonrası nemlendicisi yüz içiin güneş kremini almadığıma o kadar pişman oldum ki nemsizlikten burnum soyuldu ve sıcaktan sonra güneş sonrası nemlendiriciye ihtiyacınız oluyor hangi güneş kremini kullanırsanız kullanın vücut nem istiyor seneye tüm set halinde alıp gideceğim tatile
optimal yüz spreyini kullandım plajda sıcak bastırdı ben sıktım yüzüme erkek arkadaşımın yüzünede sıktım oda çok beğendi yumuşacık yaptı yüzlerimizi
roll on midsummer aldım böyle ferah bi koku limon kokusu gibi memnun kaldım hediye gelen alix ember kullandım kokusunu çok beğeniyorum zaten durumlar böyle
sipariş vermek isteyenler ayrıntılı anlatmıştım önceki sayfalardan ordan bakın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?