- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #4.901
haklısn. birde ben kargo parası olayını sordum dediki öle bişey yok istiosan 2liralık sipariş ver yinede ödemezsin.kargolarını benden alcaksn.meğerse kendi girmiş gibi gircekmiş benim siparişleri.onun evine gelcek bende ondan alıcam.sırf inadım yüzünden bu işten cıkmak istiorum avonda herseyi kendim hallediorum cünkü
:) ben white gold dusunuyorm bakalm
Kızlar ya ben de yeni katıldım.Oriflamede alt ekip oluşturmak istiyorum.Isparta'da yaşıyorum.Bana öneride bulabilir misiniz?
üye olmak isteyenlerin bilgilerini alıyosun. internetten giriyosun bilgileri sonra oraya yazdığın cep numarasına mesaj gidiyor mesajda o kişinin danışman kodu ve şifresi yazıyor. üye yaptığın kişide o şifreyle giriş yapabiliyor. Birde üye yaptıktan sonra onun kredisinin açılması gerek. bunun için sponsorunu arayıp söylüyorsun krediyi sadece o açabilir..
BUCİ canım kredi demişsin ne kredisi bu biras acıklarmısın:):2:
üye olmak isteyenlerin bilgilerini alıyosun. internetten giriyosun bilgileri sonra oraya yazdığın cep numarasına mesaj gidiyor mesajda o kişinin danışman kodu ve şifresi yazıyor. üye yaptığın kişide o şifreyle giriş yapabiliyor. Birde üye yaptıktan sonra onun kredisinin açılması gerek. bunun için sponsorunu arayıp söylüyorsun krediyi sadece o açabilir..
[SUB]kızlar merhaba, oriflame danışmanı olmaya karar verdim bugun direktörümle konuştum hafta sonu dökümanları yollayacak bana ve ona göre bakıp danışman olmaya karar vereceğim iyi mi yaptım bilmiyorum eglenceli bulduğum için kalkıştım bu işe:) kısıtlamaları zorunlulukları olmadıgı için özgürce yapabilecegim için cazip geldi bana:):) hadi hayırlısı[/SUB]
canım katologu boş ver sen internetten katologa bak öle sipariş ver derim,interntten sipariş verince ucuz oluyor mu bilmem ama sen kendin sipariş verirsen daha ucuz oluyor katologdaki fiyattan biras daha düşük fiyat oluyor bunu sipariş verirken oriflame nin sitesinden rahatlıkla görebilirisn hem aldıgın ürünüde sipariş bölümde görebiliyorsun sonradan ekleme yapabilir veya siparişi sileblirisin
canım sen üyesin dimi oriflame sitesine dur ben bi bakim o bahsettigin ürünlere hemen dönücem sana bi dk..Canım ya yardımına ihtiyacım var.Şu an internetten sipariş veriyorum da.Siparişi güncelle dedim.O fazlalık katalogları çıkarttım.Yalnız 82 T.L.civarı alışveriş var. Ama 2 tane parfüm eklemişler.Amber Elix EDP fiyatı 42.23 T.L. ve Mıss O EDT fiyatı 42.23 T.L. bunları çıkartayım mı yoksa bunlar bana indirimli olarak satılacak promasyon ürünler mi? Netteysen bir el atıver de şu siparişi tamamlayayım.Teşekkürler canım
canım valla sende nasıl oluyo bilmıyorum ama sipariş verdiğinde sepete eklediğinde yani o sölediğin fiyattan daha düşük olmuyormu?Bunlar sanırım hoşgeldiniz programı ürünleri ama daha başka sipariş veremem bu ay.Onun için çıkartayım çünkü 100 BP ve 150 BP puan toplayana indirimli oluyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?