- 1 Aralık 2008
- 1.039
- 115
- 123
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #4.941
Bir sorum olacak, %3e yükselmek için tek başına mı 150yi geçmek gerekiyor yoksa grupcak gecsem de olur mu? mesela ben 100 puan yapsam, alt grubum da 50 yapsa %3 pirim alır mıyım?
Bir sorum olacak, %3e yükselmek için tek başına mı 150yi geçmek gerekiyor yoksa grupcak gecsem de olur mu? mesela ben 100 puan yapsam, alt grubum da 50 yapsa %3 pirim alır mıyım?
kızlar duydunuz mu?10. katologtan 50 bp sipariş verene endless lash maskara 1 tl ayrıca hem 10. katalog hemde 11.katologtan 50 bp sipariş verenlere excite edt 1 tl
veee 10.ve 11. katalog ücretsiz adrese teslim 100 bpye inmiiiiiiş
kızlar duydunuz mu?10. katologtan 50 bp sipariş verene endless lash maskara 1 tl ayrıca hem 10. katalog hemde 11.katologtan 50 bp sipariş verenlere excite edt 1 tl
mail gelmiş canımhatun nerden öğrendin bunuiyimiş güzelmş ama çabuk biter
aynen bu ay bendende bişey çıkmazbenim bu ay hiç siparişim yok kendim bir şeyler getiriyim satarım diye düşündüm ama herkes tatile gitti alacak müşteri de yok bu ay pas geçicem kampanyalardanda yararlanamayacağım volarede kaçıcak çok moralim bozuk
kızlar yaa ben geçen kuaförde bi oje beğendim ama satın almak istiyorum. markası oriflame imiş ve hiç tanıdığım yok orfilame satan ..
ojenin markası bu : GIORDAM DA8P3B EX1010
çok tatlı bi tonu vardı yaa onu istiyorum var mı yardımcı olabilecek birii?
size uyardımcı olabılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?