- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #4.681
Ben kullandım bi halt olmadı. Oysa bir umutla almıştım. 2 aydan fazla çok düzenli bir şekilde kullandım. Zaten içinden çıkan kağıtta sabahları yüzünüzü temizledikten sonra kullanın yazıyor. Yani öyle sabah akşam sürülen bir şey değil. Azıcık bi ilerrleme görsem devam edecektim ama emin olmak için başladıgım gün yanaklarımın fotosunu çekmiştim.2 bucuk ay sonra yine cektim. Bi kaç kişiye gösterdim kimse fark göremedi. Hiç vakit kaybetme o kremle kahverengi leke sorunun varsa ve güneş kaynaklı degilse, yani sadece yazın cıkan lekeler degil de dört mevsim varsa benimki gibi, bence vichy veya roc al. Arkadas aldı ben de baslayacagım. Kız 3 haftadır kullanıyo acaip ilerleme var. Vichy nin bi kremini aldı işte leke için. Biraz pahalı ama kesin çözüm. Karta taksitle alacam ben de internetten.
otomatik tekli katalog ekleniyo cnm:26: acaba netten sipariş verirken silmiş olabilirmsn??bide şöyle bişeyde var bi önceki katalog döneminde 8nciyi de yolluyolardı ama sonuçta siparş versende yeni katalog eklenmesi lazım bilemedm ben onu,danışmanın direktörün yakınsa sana ondan iste onlarda vardr
dediğiniz krem bu mu acaba?
arkadaslar bi alan bi bedava olan rujlardan almak ıstıyorum ama bedava kodunu nerye yazıcaz bulamadm
Bedava almak istediginizin de kodunu satın alıyormuş gibi listenize ekleyin. En son siparişinizi tamamladıgınız safhada promosyon çalıştır diye bir buton cıkacak. Ona tıkladıgınızda bedava olanın karşısındaki fiyatın sıfırlandıgını görebilirsiniz.
tşkkrler cnm bi sorum daha var ben koku numunesi istiyorum ozellıkle bikaç kokuyu merk edıyorum onlar ucretsız gelırmı kodlarını yazarsam ..? gelmezse set olrakmı almak zorundayım bılgın varmı
Tekli koku numune satışı yok maalesef. Biz de olsun istiyoruz ama yok.Set halinde alabiliyoruz.
Koku Numune Seti kodu : 722010 Fiyatı : 5 TL
Her seferinde 20 adet numune gönderiliyor. Her katalogta da numunelerin yarısından fazlası değişiyor. Sürekli aynı set gönderilmiyor yani. Bir kaç katalog üst üste set alırsan neredeyse tüm numunelere sahip olmuş olursun. Zaten fiyat listesinde o ay hangi numuneler varsa sette, listesini veriyorlar.
Başka aklına takılan bir şey varsa yardımcı olayım.
ben ayak kokusu için ürün almak istiyorum hangilerini alayım foot up serisinde
çok tşkkrler cnm sagol.. bir de ucret sıfırlama urununu aldıgım halde koliden çıkmamştı faturayı faxladım ama cwp gelmiyor oriflameden üründe gelmedi .. acaba gelırmı ne zmn glr bu konuda bılgın warmı...ben bu ay yenı uye oldm bilgilerm çok az..
bende oriflime a dün üye oldum bugün aradılar bakalım sipariş olayını becerebilecekmiyim,sırf şu yeni maskarasını merak ettiğim için üye oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?