- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #4.661
kızlar 8. katalogtaki 27'deki çanta nasıl sizce?
şimdilik sadece beyaz çerçeveli gözlüğü düşünüyorum sipariş verene kadar birşeyler daha alabilrim
8. katalogdan neler almaayı dusunuyosunz kızlrr
kozmetik çantası aldım sadece. ilk danışman olduğum anlar o kadar çok şey alıyodum ki. kar felan etmiyordumilk danışman olduğum zaman 72 tllik kendime bişey almıştım 2.ay 50 oldu sonra 30 falan derken düştü iyice :)
iadeyede ben cevap veriyim o zaman
iadeyi 2 türlü yapabilirsin. Biri kargo şirketini arayıp evine çağırcaksın. gönderceğin ürünleri içinde faturasıyla beraber oriflame yollucaksın. Tabi faturanın boş bulduğun bi yerine hangi ürünleri iade ettiğini yazcaksın kodunu yani. İşte 1 hafta 10 gün içinde hesabından düşüyorlar parasını. Ama kargo parasını sen ödüyorsun. 6.30 tl. yani hata sendeyse sen beğenmeyip vs. gibi nedenlerden göndermek istersen kargo parası sana ait. Ben müşteri hizmetlerini aradığımda bana öyle demişlerdi ama kargo parası ödemeyen arkadaşlarda varmış tabi.
2. yol ise oriflame hizmet merkezlerine gidip kendin elinle iade ediceksin. tabi ondada faturan şartt. Bunda ise para almıyorlar.
arkdslr burda kımse soruma cwp wermıcek mi
cnm tam bi bilgim yok ama konunun tamamını okumş biri olarak şunu diyebilirimki bazılarının bi ay sonra fln gelmiş belkide bi sonraki siparişinle gönderirler bilmiyrm tam:26:
iskonto konusundada bucicim, senin altındaki üyeler sanırım belirli bi sınırı geçerse puan veya tl olarak tam bilmiyorum, onların satış miktarından sen iskonto kazanıyosn,sen kendin için sipariş verceğin zmn kazandığın iskonto senin fatura tutarından düşüyokabataslak böyle bi bilgim var söyleyeym dedim,ayrıntısını bilen arkadaşlar anlatır daha iyi
ben de yeni bir oriflame satış temsilciyim. oriflame web sayfasından 7. katalogtan ilk siparişlerimi verdim.. siparişlerim geldi ancak ben 1 tane de 8. kataloğu göndereceklerini sanıyordum göndermemişler.. her siparişte kendimiz mi eklememiz gerekiyor?
kızlar optimals evenout leke giderici kremleri kullananınız varmo acabaa:26:
cnm tam bi bilgim yok ama konunun tamamını okumş biri olarak şunu diyebilirimki bazılarının bi ay sonra fln gelmiş belkide bi sonraki siparişinle gönderirler bilmiyrm tam:26:
iskonto konusundada bucicim, senin altındaki üyeler sanırım belirli bi sınırı geçerse puan veya tl olarak tam bilmiyorum, onların satış miktarından sen iskonto kazanıyosn,sen kendin için sipariş verceğin zmn kazandığın iskonto senin fatura tutarından düşüyokabataslak böyle bi bilgim var söyleyeym dedim,ayrıntısını bilen arkadaşlar anlatır daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?