- 2 Mart 2011
- 591
- 33
- 118
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #4.641
teşekkür ederim umarım doğru yapmışızdır
Değişimden kastım iadeydi yanlış olmuş
Şimdiden teşekkür ederim=))
Merhaba herkese. Ben yine birşey sorucam, biraz basit gibi gelebilir sorum ama yeni yeni öğreniyorum, mazur görünBen siparişimi vermiştim. Siparişlerim geldi hatta sonunda...Netten ödeme yapmıştım. Kargoyla birlikte faturası da geldi tabi. "Faturayı en geç 2-3 gün önceden (hesap kesim tarihine göre) ödeyin demişsiniz." birkaç mesaj öncesinde. Ben zaten nette kredi kartıyla taksitli seçeneğini işaretlemiştim. Ödemem bitmiş oldu otomatik olarak di mi? Bundan sonra yapacak başka birşeyim yok?
arkadaşlar internetten şipariş veriyorum 48 inci sayfadaki sipariş bir alana bir bedava ruj bedava nın kodunuda girdim fiyat listesinde hepsine fiyat koymuş bedava olanlarada nerde yanlış yaptım anlamadım
ya kızlar baktım da 19 mayısta nasıl olduysa biri benim yerime 132 tl lik!!! sipariş vermiş!!!!Nasıl oluyor bu iş anlamadım ya!!!Yarın sponsorumu arayacağım hemen...Nasıl olur bu iş allah aşkına ne yapıcam ben???Ay çok kötü oldum gece gece bu saatte
ya kızlar baktım da 19 mayısta nasıl olduysa biri benim yerime 132 tl lik!!! sipariş vermiş!!!!Nasıl oluyor bu iş anlamadım ya!!!Yarın sponsorumu arayacağım hemen...Nasıl olur bu iş allah aşkına ne yapıcam ben???Ay çok kötü oldum gece gece bu saatte
kızlarrrr bu ayın kaergo sıfırlama ürünü ne söleyin lütfennn:26:
parfüm kokolarıda genelde kalıcı
hangi kokuları kalıcı mesela
bence kalıcı diill.parana yazsıkk.nedeyse hepsini kullanmış biri olarak söloorum ve parfm diince akan sular durur benm için ama orfilamneden parfm almak mantıksız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?