- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #3.721
Canım benim cevap yazdığın için teşekkür ederim. Aslında biraz pimpirikliyim bu konularda el kremi ve duş jelleri haricinde yüz kremi, fondeton, pudra almam ama kullanan birkaç arkadaş beğenmiş ondan almaya karar verdim şimdi düşününce çok doğru söylüyorsun neyse ürünlerim bi gelsin bakarız. acaba bu ürünü hiç kullanan var mı arkadaşlar feminelle ferahlatıcı yıkama jeli
kargo ücreti yerine 729000 kodunu şiparişlerinle birlikte girerek o ayın kargo sıfırlama ürününü alıyorsun.Bu ayın ki mavi rimel
bunu ekledim ücret sıfırlama kodu ürün değildir yazıyo gelcekmi yani ürün şimdi :)
mavi rimel dediğin visionsunmu
evet canım ücret sıfırlama kodu ürün değildir yazar yanında 7tl yazar.sipariş listesinin alt taraflarına baktığında görürsün,lash extreme maskara-blue yanında 0 yazar promosyon-hediye yazar o ürün işte
ya kızlar ben dün akşam sipariş verdim.bugün kargoya verilmesi gerekmiyor muydu?mesaj falan gelmedi
teşekkür ederim az daha ürün gelmeyecekti çok sağol
genchey siparişlerin gelemedi mi hala:26:
bugün sipariş gireyim dedim
kargo 7 tl
3.lük katalog 3.90
5 lik katalog 3.90
etti mi sana 15 tl
daha ortada bişey yok
mavi rimel dediğin bi halta yaramıyor zaten
sırf parfüm için resmen zarardayım
yaw bu katalogları bari çıkarsınlar bu ya resmen soygun
2 ürün alıyorum 70-80 lira en az
dışardan alırım daha iyi
etrafta da yok orıflame satan
yok artık
ben niye bilmiyorumki bunu
dünden geldi benim kargom 7. katakoğu cok begendım cok guzel seyler var yeni yeni ürünler var siparişlerime gelince
çanta gri olanı dışı cok şık ama içi bişeye benzeıyor fena degıl canta anlıyacagınız güneş gözlüğü gözde cok sık duruyor tavsıye ederım cocuk takıları cok komık oyuncak gıbı pahalı olmasına ragmen ama takınca hos duruyor duş jeli harıka gercekten cocuklar ıcı olanı vee kolanya ıstemıstım lavantalı olanı cok guzel kokuyor dıgerlerını atın gıtsınmaskara bıseye benzemıyor gercekten hıc sevmedım mavı olmasından belkıde
ben de alacaktım o gri çantadan.iyi ki almamışımgüneş gözlüğü de aldım.bakalım bende nasıl duracak merak ettim :) duş jeli dediğin hangisi? ben o kurabiye kokulu banyo köpüğünden aldım.katalogta kokusu bi harikaydı :):) maskara çok mu kötü ya =/ bildiğin mavi mi yani ay o sürülmez de ya niye o renk veriyorlarsa
dünden geldi benim kargom 7. katakoğu cok begendım cok guzel seyler var yeni yeni ürünler var siparişlerime gelince
çanta gri olanı dışı cok şık ama içi bişeye benzeıyor fena degıl canta anlıyacagınız güneş gözlüğü gözde cok sık duruyor tavsıye ederım cocuk takıları cok komık oyuncak gıbı pahalı olmasına ragmen ama takınca hos duruyor duş jeli harıka gercekten cocuklar ıcı olanı vee kolanya ıstemıstım lavantalı olanı cok guzel kokuyor dıgerlerını atın gıtsınmaskara bıseye benzemıyor gercekten hıc sevmedım mavı olmasından belkıde
ben de alacaktım o gri çantadan.iyi ki almamışımgüneş gözlüğü de aldım.bakalım bende nasıl duracak merak ettim :) duş jeli dediğin hangisi? ben o kurabiye kokulu banyo köpüğünden aldım.katalogta kokusu bi harikaydı :):) maskara çok mu kötü ya =/ bildiğin mavi mi yani ay o sürülmez de ya niye o renk veriyorlarsa
güle güle kullan canım ürünlerini
alanlar gule gule kullansınlar benım sadece kolanyalar vardı gercekten acele etmeseydım keske bende bu ay kural konmus haberım yoktu 1 den fazla aksesuar urunlerın alımı yasaklanmış bılenınız varmıydı bunu
hadi canım o nereden çıktı ya.ne saçma şey :44:
hehe sahadaroba ben olsam ben de tercih edilmeyen renkleri verirdimsen de öyle yapardın dimi canım
alanlar gule gule kullansınlar benım sadece kolanyalar vardı gercekten acele etmeseydım keske bende bu ay kural konmus haberım yoktu 1 den fazla aksesuar urunlerın alımı yasaklanmış bılenınız varmıydı bunu
bence cok dogru bır karar mıllet ındırımde dıye 4 ten fazla getırıyordu sonra stokta kalmıyordu bu ıyı begendım bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?