- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #3.681
selam bugun toplantıdaydık ve bu konuyu ayrıntılı bır sekılde anlattılar.uye kaydını sen actıysan hemen lıderıne ve dırektorune bıldırmen lazım vıp dan kredısını acabılır.ayrıca uyenın ılk sıparısını sen gıreceksın dıye bır kural yok.uye kaydı acıldıgı takdırde kendısı de gırebılır.
çok teşekkür ederim hemen bildirdim direktörüme ama sadece mail adresi var umarım açar kısa zamanda.tekrar çok sağol.
sadece müsteri olarak siparis verme ımkanım yokmu yanı
amin amin :) Darısı başına inşallah.rıca ederım..yenı uye hayırlı olsun.bol satıslar bol kayıtlar...
inşallahhh:) tesekkur ederım...amin amin :) Darısı başına inşallah.
sadece müsteri olarak siparis verme ımkanım yokmu yanı
kızlar oriflame sitesinde ürünler-aksesuar-moda aksesuar bölümünde aylardır monochorme çanta var ve fiyatı 30tl üstündeydi. dün sipariş girerken baktım indirime girmiş. hemen sepete ekledim. en son promosyon hesapla deyince çantanın satırı pembe oldu ve satılamaz yazdı. direktörüm belki 100bp yapınca alınabilenlerdendir dedi. 100 bp sipariş girdim yeniden promosyon hesaplaya gelince yine çanta satılamaz dedi bilgisi olan var mı? neden alamıyorum o çantayı?
bende dün üye oldum bi hevesle girdim bu işe satış yapamam diye üyelikten ayrılmaktan korkuyorum
Enigma EdT
Enigma Dare to Dream Edition EdT
Midnight Pearl EdP
Delight EdT
Chiffon EdT
Intense Embrace Bayanlar
Precious Moments EdP
bu parfümlerin numunelerine ihtiyacım var siteye baktım ama sepete ekle seçeneği yoktu stokta mı yok acaba geçen ay da yazmıştım stokta yok yazmıştı
siz biliyorsanız söleyin lütfen
mart kataloğu sayfa 115 de Optimals time Relax göz çevresi kalemi var..1.7 ml yazıyor ama boyutu tam olarak ne..Kullanan var mı işe yarıyormu acaba
mini mini mini minibilemedim ben onuuuuuuu:84::90: bu seferlik kendine çalış kokocum sende
[/kızlar parfüme karaar veremiyorum
volare manolya mı giordini gold white mı?
sizce hangisi
şu giordini gold white nasıl
ya da hangisi daha kadınsı
çiçek seveerim ben ama bi tane de kadınsı istiyorum B]
canım ben ikisinden de sipariş verdim bu ay.Kargom gelince buraya yazarım düşüncelerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?