- Konu Sahibi minel axsxk
- #3.581
neden kimse soruma cevap vermiyor kimsenin cildi yağlı değilmi ya kimse bu orfilame kullanmıyor mu:84:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden kimse soruma cevap vermiyor kimsenin cildi yağlı değilmi ya kimse bu orfilame kullanmıyor mu:84:
dur ben sana cevap vereyim.canım bak sana tavsiye edebileceğim pure nature'un kil maskesi var.organik bir üründür ve kullananlar çok memnun kaldı.bir de pure skin'in ürünleri var arındırıcısı,matlaştırıcısı,jeli falan o da idare eder yani.ama maskeyi kesin al.mart kataloğunda sayfa 29'da var.pembe olanı.ben yeşil ve sarısını kullanıyorum.
başka sorun varsa sorabilirsin
bir de o pure nature tea tree yağ var ya onu gece sürüyorum ama sabaha kadar bekletmelimiyim
yüzünün her yerine sürme sakın o yağı.alerji yapabilir ve bir sürü sivilce çıkartır.sadece sivilcelerin,izlerin,yaraların üstüne süreceksin.kızarıklığı falan alır.bir kulak temizleme çubuğunu batırıp sivilcenin üzerine uygula.akşam yatarken sür ve beklet sabaha kadar.
sivilce ve lekem yok sadece cildim çok yağlı onun için sipariş vermiştim. o yağı gece sürünce sabaha kadar bekletmelimiyim
bir de bu çok yağlı ciltler için önerebileceğiniz bişey varmı makyaj karmakarışık oluyor yağ yüzünden pudra bile fayda etmiyor
alameti farika neredesinnnnn
cevap verenlere çok teşekkür ediyoruuum ve yeni sorularımla karşınızdayım
şubat siparişlerim geldiler. şimdi mart sayısı için sipariş verme işini şuan yapamam değil mi?
mart ayını beklemem gerekiyor sanırım?
kızlar gold makyaj çantası bu katalogta indirmde mi?bi kaç parça ürün alıcm kapıda ödeme ypablceğm satş tmsilcisi arıyorum duyruluuur!
cnm burdan kimseyi müşteri yada temsilci yapamıyoruz bilgin olsun..
bişey deil canımcım
ücret sıfırlama ilk sayfada yazıyorsa ilk sayfayı faxlaman yeterli
ama üzerine muhakkak yaz ürünün gelmediğini
Pure skin olanı kullanmadım o yüzden yorum yapamıcam.Yalnız pure nature kapatıcı stickini 2-3 yıl önce almıştım ben pek memnun kalmamıştım.Yeşil tarafı sivilceleri yatıştırıyor,diğer tarafı da kapatıcılık sağlıyor.Ben sürdüğümde çok belli olmuştu belki benim tenime gitmedi rengi ama ben hiç beğenmemiştim sonuçta tek renk,seçim şansı yok.Ten rengim de ne beyaz ne buğday beyaza daha yakın sanırım.
desenize çok şey kaçırdımkeşke daha önce size danışsaydım gitti hediyem offff
bence ikincisi daha uygun çünkü kapatıcılık özelliği var, ilk ürün sadece sivilce izlerini yok etme amaçlı gibi duruyor yani kapatıcılık özellği yok büyük olasılıkla
teşekkürler ilginiz için