- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #3.541
Arkadaşlar :) Erkek kardeşim için Hediye olarak Traş sonrası losyon traş köpüğü ve roll on alayım diyorum .. ama hangisini tavsiye edersiniz Bilenlerden tavsiye istiyorum :) Kardesim 26 yasında sportif biridir :)
kızlar merhaba. mart kataloğu ile ilgili iki sorum olacak
1.si 45. sayfada yer alan banyo köpüğü duş jeli olarak da kullanılabilir mi? tester kokusu çok hoşuma gitti.
2.si 131. sayfada yer alan mango ve yoğurt özlü duş jelinin kokusu nasıl?
cevaplarınızı bekliyorum. teşekkürler :80:
merhaba kızlar 120 - 121 deki duş jellerinden hangisinin kokusu güzel bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
MERHABA ARKADAŞLAR,ELİMDE KATALOG VAR.
cilt rengini açıcı kırışıklık karşıtı krem hakkında bilgi edinmek istiyorum.
cilt rengini açması sağlık açısından zararlı olmaz mı?
yaşım 36,cildim yağlı ama kuruyor.
Kızlar Pure Nature Organik Çay Ağacı ve Biberiye Özlü Leke Giderici - Kullanan varmı ? sivilce lekelerini kurutmaya yardımcı olur diyor .. Nekadar etkili acaba ? Bilgi verirseniz sevinirim
mrb kızlarr,
acil yardımmm...
sipariş formuna siparişlerimi girdim ve 150 bpye cok az kaldı. sizce bi kaç bişey daha alıpta 150bp yi geçmelimiyim?? kargo ödememek dışında ne gibi avantajı var? hediye flnmı geliyo??
Anladığım kadarıyla jöleye alternatif olarak vaks düşünmüşsünüz.Fakat yazdıklarınızdan hiç vaks kullanmamış olduğunuzu var sayıyorum.Çünkü jölenin yarattığı ıslak görünümü vaks yaratamaz.Evet çok fazla sürmeye gerek yoktur.Az sürseniz de yeterli gelir fakat saçınız kuru görünmeye devam eder.Katalogtaki resminden anladığım kadarıyla bu vaks Medium Hold düzeyinde.Bu da saçınızı şekillendirdikten sonra sertleştirecek demektir.Bu beklentileriniz arasında değilse size sürpriz olmasın.Ürünün olduğu sayfadaki erkek modelin saçında vaks varmış mesela öyle yazıyor.Size şöyle bir öneride bulunabilirim.Vaks ucuz bir üründür.Çarşıdan başka bir markanın 2-3 liralık bir vaksını alıp deneyin isterseniz.Hoşunuza giderse döner bunu alırsınız.Bu arada bir dip not : her gün her gün vaks sürmek saçı mahveder.
istersenız sızı avona yonlendırelım cok ıyı satıs yaparsınız :)hedıyeler kazanızrsınız hem de eglenırsınız zelihakandemir@hotmail.com mail adresım ekleyın yardımcı olurum :)
kızlar uzun ama kıvrık olmayan kirpikler için hangi maskarayı öneriyosunuz.böyle iyice kıvrılsınlar
arkadaşlar dün gece 151 bplik sipariş verdim 5 tl değerinde kat kat kazan hediyesi otamatik olarak eklendi fakat ben sildim acaba hediye neydi fikri olan varmı
mrb kızlarr,
acil yardımmm...
sipariş formuna siparişlerimi girdim ve 150 bpye cok az kaldı. sizce bi kaç bişey daha alıpta 150bp yi geçmelimiyim?? kargo ödememek dışında ne gibi avantajı var? hediye flnmı geliyo??
arkadaşlar dün gece 151 bplik sipariş verdim 5 tl değerinde kat kat kazan hediyesi otamatik olarak eklendi fakat ben sildim acaba hediye neydi fikri olan varmı
keşke silmeseydin
73,60 tl değeri olan cilt bakım setine 5 tl karşılıgında alacaktın
gündüz kremi
yüz yıkama jeli
tonik
yüz kremi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?