- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #3.261
Kızlar slm , ben 1 yıldır oriflame temsilcisiyim , geçen sene okuldan kızlar yada anneleri falan baya şeyler alıyordu bende harçlığımı çıkarıcak kadar para kazanıyordum ancak bu sene okul bitti para bitti :) Henüz çalışmayada başlamadığım için , etrafımda hiç insan yok gibi , anca kendime alıyorum bişeyler yada annem teyzem falan , ne yapayım nasıl para kazanılır bana yardımcı olun öneriler verin :)
sipariş vediği iki rujun rengini müşterim begenmedi.ürün iadesi nasıl oluyor acaba ban bilgi verirmisiniz.
yeni üye olduğum için birçok şeyi bilmiyoum yardım ederseniz sevinirim
pembe şişe olan adı aklımda değil ama acayuip sinir olduğum aklımdakatkatkazan ürünüde stoklumu olurmuş canıım çok saçma çok gelecek ay yollasalardı razıydım uyuz oldum
Annen oturmaya veya güne falan gittiğinde kataloğu ona verebilirsin oda oradaki insanlara göster,p birşeyler satma fırsatı bulabilir.
Oturduğun yer apartman ise apartmandaki insanlara, komşularına kataloğu gösterebilir birşeyler satmaya çalışabilirsin.
kızlar bu losyon nasıl kullanan var mı bu ayki katalogta indirim de eğer önerirseniz alacağım. Acil cevap lütfen
nanelişeker çok teşekkür ederim cevabın için kokusu nasıl? bir de o ürünün seti var banyo köpüğüyle vücut arındırıcısı ne dersin onları da alsam mı acaba sen kullandın mı?
Günaydın..Biraz erken olucak ama şubat kataloğuyla ilgili bişey sormak istiyorum..117. sayfadaki dudak kalemi alışverişinize kalemtraş hediye diyor bunun siparişini girerken sadece dudak kaleminin kodunu girmemiz yeterli olur mu?Kalemtraşın kodu yazmıyor
arkadaşlar kafama takılan için acil yardım istiyorum..
önce bir akrabamız beni üye yapmıştı ama kredi limitim 0.00 dı sürekli neden oldugunu anlayamadım sipariş veremedik..
sonra danışman olmak istiyorum diye bi form doldurup gönderdim bi bayan aradı annemi kayıt yaptık benimki olmayınca ama sponsoru tanımadığım için tedirgin oldum benim adıma sipariş verebilir mi haberim olmadan borçlanırmıyım? ben biraz korktum sanırım. yada benden habersiz sipariş falan verirse bundan haberim olurmu...
bi de kendi adıma olan eski hesabı nasıl iptal edebilirim ?
lütfen yardım epeyce bi stres yaptım kendimelütfen yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?