- Konu Sahibi minel axsxk
- #3.281
çok teşekkürler canım evet katalogun 1 tane istendiğinde ücretsiz oldugunu daha fazlasının ücrete tabi oldugunu yazmıştın numune setlerinden isteyebilirim, baya ürün varmış içlerinde miss parfümün orjinal boy oldugunu yazmış arkadaş demekki orjinal boy parfümde gelebiliyor süpriz paketlerde avantajlı geldi bana inş. mineninki gibi kırık dökük gelmez
sürpriz paketlerde orjinal parfüm gelmiyo tatlım,arkadaşa gelen parfüm hani ilk syfda olan 50tllik alışverişe 3ürün vardı bunlar % bilmem kaç indirimliydi ordan aldı onu o..
urunlermmmmm geldii =))) annem yaslilik lekeleri için pro youth el kremi e biberiye çay agaci ozlu temizleme jeli siparis etmisti onlar geldi. Ben bir alana bir bedava olan rujlardan ve oxygene yuz misti aldim. Arkadasim saç uçlari için serum istemisti. Birde yeni uye oldugumuz için tarçinli ayak kremi geldi. El kremi çok kuçuk gozukuyo ama 50 ml annem birazcik kullansin bakalim.rujlara ve renklerine bayildim fakat annem vintage nude e el koydu :S bende coral red kaldi sadece =) yuz mistini hemen sktim bi ferahlik geldi.çok hosuma gitti. jeli aksam denicem =) ayak kreminin kokusuda çok hosuma gitti =) tum urunlerini denemek istiyorummmmmm yaaaaaa =)
bende ilk başladğm zmnlar öyleydim,nitekim 1senedir ori.'deyim hala aynıyım yeni çıkan herşeyi denemek istiyorum özelliklede parfümleri ve sabunlarını