- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 248
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #3.241
ben varım ben 8 ay evvel başladım şu anda direktörüm:) işimi bıraktım sadece bu işi yapıyorum kozmetiği zaten severim sevdiğim işi yapıyorum bu da müthiş bişi tavsiye ederim :)2.500 civarı kazanıyorum
sinir oldum ya 170 puan sipariş girdim katkat kazanda istediğim parfüm stokta kalmamış ne saçma oadar emeğim boşa gitti sırf o parfüm için sattım ben delirecem şimdi
çok teşekkürler canım evet katalogun 1 tane istendiğinde ücretsiz oldugunu daha fazlasının ücrete tabi oldugunu yazmıştınnumune setlerinden isteyebilirim, baya ürün varmış içlerinde miss parfümün orjinal boy oldugunu yazmış arkadaş demekki orjinal boy parfümde gelebiliyor süpriz paketlerde avantajlı geldi bana inş. mineninki gibi kırık dökük gelmez
arkadaşlar birşey soracagım bilenler cevaplarsa sevinirim.
arkadaşımı kaydetmiştim bu gün kaydı gerçekleşmiş şifresi ve danışman kodu gelmiş.1 tl üyelik ücretinden faydalanmak için ocak ayı içerisinde mi sipariş vermesi gerekiyor. yoksa 21 gün içinde herhangi bir gün olur mu
Alamet-i farika
Aslında doktora gitmeme bile gerek yok aklına gelebilecek herşeye alerjim var normalde,belli bir tedavisi olmadığını söyledi doktor yıllardır böyleyim
Bundan önceki makyaj girişimim avonla olmuştu ona daha beter bi tepki verdi cildim 1 hafta aynalardan kaçtım yaşım 24 bu arada
Yazları güneşten kaçarım kıpkırmızı olurum güneş koruyucuların çoğuna alerjim var şu an kullanabildiğim 1 tane var onuda üst üste kullanamıyorum 2 gün kullanırsam 1 gün ara veriyorum,tozdan,dumandan kaçarım bunada hayat diyorlar
Sabah kalktığımda acısı dahada artmıştı bugün makyaj falan yapmadım bir daha yaparmıyım bilemiyorum
Bir ara müsait olduğumda elimde kalan numune setlerinin resimlerini koyabilirim.Bu arada ona sürpriz paketten orjinal boy parfüm mü çıkmış ben anlamadım.Eğer sürpriz paketten çıkmışsa şaşırdım.O tip şeylerden koymuyolar genelde hani en fazla deodorant veya traş kremi falan yani Orjinal boy edtşaşırdım cidden
Yalnız bi ara da aksesuar paketi diye bi şey satıyolardı bana da onun içinden bi kaç çeşit şeffaf çanta çıkmıştı değişik boylarda,bir de ayna çıkmıştı.Bazen kataloga giriyor ya Giordani Gold İkili Ayna .. Onun dış yüzeyi acaip çizikti,sanki kullanılmış gibi.Ben de bi daha istemedim aksesuar paketi.Haa ama bi de yine aynı paketten kızıma oyuncak ayı çıktı ufak 20-25 cm boyunda
mesajımı düzenleyemiyorum ya püfff(
Ben de yeni kayıt oldum Oriflame'aBakalım neler olacak
ocak ayı içinde olacak.21 gün diye belirtilmesinin sebebi şu : Mesela vatandaş gitti 1 ocakta üye oldu diyelim 25 ocakta sipariş verdi o olmuyor işte..o yüzden 21 gün diyorlar.yani sonuçta kampanya ocak ayının kampanyası..
pembe şişe olan adı aklımda değil ama acayuip sinir olduğum aklımdakatkatkazan ürünüde stoklumu olurmuş canıım çok saçma çok gelecek ay yollasalardı razıydım uyuz oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?