- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #2.721
temsilci olmayı düşünüyorumda, acaba şartları nasıl öğrenebilrimiyim.. ???
orıflame urunlerınden satanlarda memnun kullananlarda orıflameye katılmak her zaman ıcın dogru tercıh ben kısa zamnda takım lıderı oldum.sızlerıde aramızda gormek ısterız.orıflameyı sevıyorım.bende olmayı düşünüyorum üye olmayı
ayın 1 nde kayıt başvurusu yaptım oriflme ama hala tık yok bu nasıl iş yaa
kaydınız onaylandınmı bılge hanım
kızlar ben tekrar belirteym forum içinde veya özel mesaj aracılığı ile örneğin ben takım lideriyim vs. sizi üye yapabilrm gibi mesajlar yazmayınız kesinlikle yasaktır üyeliğiniz silinebilir özel mesajdan kimse görmüyor sanmayınız adminler tarafından özel mesajlarda kontrol ediliyor
slm canımm nasılsınn?? merak etmee yapmayız ztn öle bişii ben burayı çok seviyorum banlanmak gibi niyetimiz olamaz heraldee senide ayrıca tebrik ediyorumm işinin hakkını iyi veriyosunn cnmm kimsecikler banlanmasın
senı uye yapan kısıyı tekrar aramalısın.uyelıkler 1saatte acılıyo.
cnm ben internetten üyelik yaptım kimseyle irtibata geçmedim yani oyüzden mrk ettim neden hala geri dönülmedi die olmadı yarın oriflame ararım.. saoll yinede yardımların için..
xxxxxx ara canım sana yardımcı olurlar
saol cnm teşekkür ederim bende şimdi numarasına bakıcaktım zahmet verdim saol tekrardan.. ben kaçar artık ii gecelerr hepinizee..
günaydın kızlar, bol kazançlı bi gün olur inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?