ORİFLAME Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar ocak kataloğuna baktımda netten beğendiğim bi kaç ürün var katalog fiyatından uygun fiyatlara veren arkadaş varsa bi kaç ürün almayı düşünüyorum ( avonda yanında hediye gönderen kargoyu ücretsiz yapan arkadaşlar var sizdede öyle ise iletişime geçelim)

kızlar ocak kataloğuna baktımda netten beğendiğim bi kaç ürün var katalog fiyatından uygun fiyatlara veren arkadaş varsa bi kaç ürün almayı düşünüyorum ( avonda yanında hediye gönderen kargoyu ücretsiz yapan arkadaşlar var sizdede öyle ise iletişime geçelim)

Canım 50 tl lik alışveriş yapıcaksan ben vereyim kargo ücretsiz..

Canım 50 tl lik alışveriş yapıcaksan ben vereyim kargo ücretsiz..

30tl üzerine ücretsiz kargo ve hediye veren arkadaşlar var da avon da sizdede varmı diye sormuştum
( hediye dedikleri ruj far filan ama sonuçta veriyolar :)) 50 tl olurmu bilmiyorum begendiğim bi kaç ürün var ama 30 u bulur uygun verirseniz geçerde sanırım :KK16:

Netten kredi kartıyla fatura ödemesi yapabiliyormuyuz? sizler ödemelerinizi nasıl yapıyorsunuz...

Gozumuz aydınmı desem bu bızım ıcın cok kotumu oldu desem bılmıyorum yanı tvde reklamları cıkıyor artık oriflamenın uye yapmak bıraz daha zorlasacak goren ınternetten gırıp uye olucak:2::2::2::2::2:

Gozumuz aydınmı desem bu bızım ıcın cok kotumu oldu desem bılmıyorum yanı tvde reklamları cıkıyor artık oriflamenın uye yapmak bıraz daha zorlasacak goren ınternetten gırıp uye olucak:2::2::2::2::2:

bence iyi olur reklam, başka firmaların reklamı çıkıyordu, bu nedenle oriflame reklamı bile yok, demekki iyi marka değil diye düşünüyordu insanlar.
reklam yokken üye bulamıyorduk ki, belki reklam sonrasında işler iyi olur :KK1:
hadi bakalım hayırlısı :KK66:

30tl üzerine ücretsiz kargo ve hediye veren arkadaşlar var da avon da sizdede varmı diye sormuştum
( hediye dedikleri ruj far filan ama sonuçta veriyolar :)) 50 tl olurmu bilmiyorum begendiğim bi kaç ürün var ama 30 u bulur uygun verirseniz geçerde sanırım :KK16:
Tamam sen alıcaklarını söyle indirim yaparım.Özeldem msn kaydet istersen görüşelim.

bence iyi olur reklam, başka firmaların reklamı çıkıyordu, bu nedenle oriflame reklamı bile yok, demekki iyi marka değil diye düşünüyordu insanlar.
reklam yokken üye bulamıyorduk ki, belki reklam sonrasında işler iyi olur :KK1:
hadi bakalım hayırlısı :KK66:

HEHEEH allah ıyılıgını versın kızz:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

benm sorunum daha devam ediyo.
bütün ürünler indirimsiz fiyatıyla çıkıyo.
siteden xxxxxxxxxx numarasını buldum birazdan aricam.
sizlerin bildiği müşteri hizmet numarası falan varmı
nefret ettm orflamedan!! =(

Son düzenleyen: Moderatör:
benm sorunum daha devam ediyo.
bütün ürünler indirimsiz fiyatıyla çıkıyo.
siteden xxxxxxxxx numarasını buldum birazdan aricam.
sizlerin bildiği müşteri hizmet numarası falan varmı
nefret ettm orflamedan!! =(

ben iki yıldır yapıyorum, hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım.
sen direktörünle görüştün mü canım? indirimli fiyatla çıkar ürünler, acaba sen katalogta olmayan bi ürünü mü sipariş vermek istedin, onun için mi oldu acaba ?
böyle bişi olmaması lazım ?

ben iki yıldır yapıyorum, hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım.
sen direktörünle görüştün mü canım? indirimli fiyatla çıkar ürünler, acaba sen katalogta olmayan bi ürünü mü sipariş vermek istedin, onun için mi oldu acaba ?
böyle bişi olmaması lazım ?

en büyük sorunum direktörümü tanımamam zaten. tranzondan birisi numarası falanda yok.
bende 1buçuk yıldır yapıyorum ilk defa oldu.
katalog dışı hiç bişi yok 10 kez kontrol ettm.
fiyat listesine baka baka yazdım hatta. =((

aradım telesekretr çıktı kimseye bağlamıyo.
0800lü hat verildi orada ürün bilgisi veriyomuş.. offf offfff:84::84::84:

aradım telesekretr çıktı kimseye bağlamıyo.
0800lü hat verildi orada ürün bilgisi veriyomuş.. offf offfff:84::84::84:
xxxxxxxxx
bu numarayı arıosun dimi cnm?? sık sık ara hemen cvp vermiolar..müşteri ilişkilerini biraz geliştirmeleri lazım en büyük sorunlarından birisi oriflameın..

X