- Konu Sahibi minel axsxk
- #2.761
arkadaşlar bugün kargom geldi :) aldığım ürünler hakkında kısa bir değerlendirme yapmak istiyorum :) ilk sayfadaki maskarayı kesinlikle kaçırmayın derim.umduğumdan daha güzel çıktı.miss o parfümün çok tatlı bir kokusu varmış ve şişesini de saklayacağım :) yine aynı sayfadaki giordani gold fondöteni de kesin alın.zaten onun ürünlerini gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz.üstelik fiyatı da çok düşük.takı seti ve çantayı da aldım.ikisi de çok kibar,çok beğendim.eye liner yeşil rengini aldım.sürümü kolay,bulaşma yapmıyor.1+1 rujlardan 4 adet aldım.fakat renklerine aldanmayın sakın.çünkü sürünce parlatıcı gibi duruyor.en koyularını seçin ki sürünce belli olsun.sadece warm fuchsia rengi çok hoş durdu.giordani gold kapatıcı aldım.fakat bunun mantığını anlayamadım.yani ucu beyaz fırça gibi.sürdüğün zaman hiçbir şey olmuyor :S ücret sıfırlama ürünü olan ruj başta görünce çok koyu geldi.fakat sürdüğüm zaman inanılmaz güzel bir renk aldı :) şubat ve mart kataloglarına da bir göz attım ve bu aylarda batacağımı anladım kesin :) çok iyi hazırlanmış,alacak çok şey var.aksesuarlar bol,yeni ürünler var.sevgililer günü,dünya kadınlar günü nedeniyle falan çeşit çeşit doldurmuşlar valla![]()
çok açıklayıcı değerlendirmişsin teşekkürler bende ilk sayfadaki maskara ile ilgili yorumları çok merak ediyodum.rujları seçerken koyu olanları tercih edicem sipariş vermek için sabırsızlanıyorum yeni katalogları çok merak ettim
![Big Grin :21: :21:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk2.gif)