- 2 Haziran 2008
- 1.148
- 86
- Konu Sahibi minel axsxk
- #2.481
kızlar kredi limitini asınca sipariş verebiliyormuyuz arkdsın 15 tl kredi asımı oldu sipariş onaylanırmı neolacak?
onaylamaz canım lımıt yukseltmesı yapması lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kredi limitini asınca sipariş verebiliyormuyuz arkdsın 15 tl kredi asımı oldu sipariş onaylanırmı neolacak?
oriflamedan bu şekilde yani tüp şeklinde jöle alanlar beğendilermi kendilerini acabaaa maşa fln yaptığımda tutsun istiyorumda sizce hangi ürün daha iyidir? köpük mü kalıcı spreey mi yoksa jöleden mi başlamalıyımm
r....
tatlım bence herhangi bir joleden farkı yoktur bildigin jole işte ama diger ürünler için soyle bi tavsiyede bulunmak istiyorum maşa yapmak için once nemli saca köpük sür sonra maşayı sar actıktan sonrada sprey sıkıp seklini var saçın pırasa gibi değilse bu sayede rahat şekil alır
birde köpügün joleye kıyasla avantajı, nemli saca sürdügünde jölede oldugu gibi odun gibi yapmıyor saçı, formülü daha hafif oldugu için daha kolay sekil verilebiliyor saça
kızlarrr,saça parlaklık veren spreyden kullanan varmıı??
tatım ürünü kullanmadım ama iyi olacagını düşünüyorum yani direk saçı ışıl ışıl yapmasa bile mutlaka bi canlılık kazandırır
birde bi sitede şöyle birşey görmüştüm:
"Gece çıkmadan önce saçınıza parlaklık kazandırmak için bir allık fırçası yardımıyla far veya allığınızı saçınıza sürün"
hiç denemedim ama deniycem bi kaybımız olmaz nede olsa
canım sampuan dışındaki hiçbir ürünü (jole, köpük, sprey, krem gibi) sac diplerine kullanmamak gerek zaten
ben bu ürünün avonda bi benzeri var ondan almıstım kokusu cok guzel diye aldım bi faydasını görmedim ama koku guzel diye sürüyordum işte ama sadece sac uçlarına ..
bu ürünü de alırsan sac diplerine gelmeyecek sekilde kullanmalısın
hımm anladım ama bide su var,,ben bu ürünü sadece saç uçlarına sıkarsam nasıl olcakkii yani bu parlaklık verici sprey die gecio ee ozman komple sıkmak gerekmezmii?? :26: