- 12 Eylül 2009
- 1.020
- 1
- Konu Sahibi minel axsxk
- #2.041
istifa dilekçesi yazacaksın
ya ben istifa işini anlamadım..zaten 1 sene boyunca sipariş vermezsem üyeliğim kendiliğinden düşmüyormu benim..bi da nie istifa dilekçesi yazmam gerekiyorkii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
istifa dilekçesi yazacaksın
ya ben istifa işini anlamadım..zaten 1 sene boyunca sipariş vermezsem üyeliğim kendiliğinden düşmüyormu benim..bi da nie istifa dilekçesi yazmam gerekiyorkii
kızlar yeni katalogda Very Me Lipmania Ruj yine varmı varsa fiyatı nekadar, şu topuklu ayakkabılı olan rujlar
arkadaşlar yeni orıflame kataloğunu
inceledinizmi ben henüz alamadım bu gün gelecek gören varmı
kokooo kalemler 1+1 mi 2+1 miii alcazzz şimdiii??
cnm bende bilmiyormki ecrinsunbul, sipariş verince ortaya çıkar dedi ya
hıı tmm canım benim saol..pazartesi gelse de versek sipariş :)
Arkadaşlar uzun zamandır Oriflame'den sipariş vermiyorum haliyle katalog falanda gelmiyor.
Ama bu ay gözaltı kapatıcısının indirimde olması, göz kalemlerinde 1 alana 2 bedava olması sebebiyle sipariş vereyim dedim siparişim 60 lira bile tutmuyor.
Ee durum böyle olunca kargo parası vermem gerekecek sipariş sıfırlama kodunu elimde broşüer falan olmadığı için bilmiyorum.
Acaba rica etsem sipariş sıfırlama kodunu ve bu ay ki kargo parası yerine geçecek ürünün ne olduğunu biriniz söyleyebilir mi??