- 17 Ocak 2010
- 335
- 1
- Konu Sahibi minel axsxk
- #2.021
mrb arkadaşlar ilk defa iade durumum oldu pek bi bilgim yok bu konuda yardım ederseniz sevinirim iademi yaptım orfilame nin finans sayfasında ödenmesi gereken borç falan var ya ödenmemiş borç 64 yazıyor ama ödeme durumunun altında gülen bebek var sonuç yazan yerde de tamamlandı yazıyor yani iadem olmuş ama daha borcum düşmemiş demek mi bu dün olmuştu borcum gözüküyor ama işlemede tamamlandı yazıyor aynı sayfada bilmiyorum anlata bildim mi ama lütfen açıklayın
Hah tamam güzel işte..Ödeme yapmadan gülen yüz çıkmaz tamamlandı da yazmaz ki zaten.Seni ödemiş gibi göstermişler.Yani iade olmuş.Hani kredi kartında da öyle olur ya.10 TL lik fazladan para çekilse mesela o işlemi silmezler. + 10,00 TL yazar.Yani sanki o parayı müşteri yatırmış gibi görünür ekstrede.Eksi artı yöntemi işte.Kısacası siparişinin karşısında gülen yüz varsa hallolmuştur.İşlemin tamamen o sayfadan silinmesi olmaz çünkü danışman aylık finans hareketini görmek isteyebilir.O yüzden silmiyolardır.Seni ödeme yapmışsın gibi göstermek daha mantıklı.