- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #1.981
tatlım normalde birer tane katalog ücretsiz ekleniyor ayrıca 3,90 tl karsılıgı da 5li katalog seti ekleniyor. sen 5liyi silip onun yerine onlu katalogu eklersin hediyeyi de kapmış olursun :)
merhaba arkadaşlar 11 katalogkdakı 1 alana 1 bedava olan kremden spariş vericem ama bedavasınıda mı eklicem adet siarişim var ondan..
selam arkadaslara ben orıflame takım lıderıyım sayfaya yenı katıldım keyıflı bılgı alısverısı yapacagımıza ınanıyorum
yaa kızlar bu 12.katalogta 1alana2bedava göz kalemlerini sormştm bikaç syf önce ama herhangi bi yanıt gelmedi? bileniniz yokmudr hala? (hemen hatırlataym, katalogta 1+2=14.90 diyo, katalogta 1+1 olarak ifade ediyodu?)
selam kızlar bende oriflame ürünlerini satmak istiyorum henüz kayıt yaptırmadım biraz araştırmak istedim ve sizi buldum benim maksatım para kazanmak acaba gerçekten bi kazanç sağlıyor mu? birde ben üye olduktan sonra baskalarını da mı üye yapmam gerekecek bunları bana açıklarsanız sevinirim
arkadşlar bende oriflame satış temsilcisi oldum.yalnız borcu ödemeden sipariş girşi yapabiliyormuyuz yardımcı olursanız?
ve 100bp olmadan altın broşürden faydalanamıyormuyuz?
yeni katalogtaki giordionun sarı şisedeki parfümüne bayıldımm..kullanan varmıı bu parfümüüü
adı ne canm yeni mi cıkmıs yoksa giordani goldu mu diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?