- 31 Mayıs 2010
- 590
- 620
-
- Konu Sahibi okuryazarokumazyazmaz
Arnavut kaldırımı modeli diye geçiyore bı gorseydık keske
Hakediyorsunuz tabiYüzünüzü kapatıp paylaşın bence.
Hakediyoruz
Dediğiniz gibi olsa da anlamaz , bana değer verseydi kaybetmezdi demek ki önem vermiyor diyerek yine kriz çıkarırdınız gibi geldi bana.Yıllarca kullanırsın kaybedersin anlarım, 1-2 kere kullan sonra küselim git atkıyı bereyi ver. Aklım almadı kızlar sizi de meşgul ettim azcık da eğlendim teşekkürler hepinize
35-38
İkimizin de ilk değil
Sayfa şu an abooo çekiyor farkındayım
Fazla tepki vermissiniz. Yaptigi cok iyi birsey merhamet etmis vermis. ben mutlu olur bir daha örerim ben sana derdim.1 senelik birlikteliğim var. Ara ara ayrılıp birleşiyoruz ama sevgimizde bi değişiklik yok. Kendisine atkı bere ördüm çok da güzel olmuştu. Ayrıldığımız vakit sokaktaki üşüyen çocuklardan birine vermiş. Ben bunu duyunca yine kavga ettik tabi. Kendi montunu verseydin veya para verseydin veya çocuğa göre atkı bere alıp onu verseydin diyorum. Çocuğu düşünmesi tamam ama benim ona ördüğüm şeyi bence elden çıkarmak için verdi toparlayamıyor da yine çıkmaza girdik. Siz olsanız napardınız kızlar yoksa ben mi abartıyorum kafayı mı yedim ya
Aracım kriz çıkarmak değilDediğiniz gibi olsa da anlamaz , bana değer verseydi kaybetmezdi demek ki önem vermiyor diyerek yine kriz çıkarırdınız gibi geldi bana.
O kdr yaniFazla tepki vermissiniz. Yaptigi cok iyi birsey merhamet etmis vermis. ben mutlu olur bir daha örerim ben sana derdim.
buldum netten.biraz uğraştırıcı ama basit bir örnekmiş.Arnavut kaldırımı modeli diye geçiyor
ben sorunu çözdüm.ceza olarak aynı modelden o da size örsün atkı bereÖrneğin ne olduğu önemli değil, burda eleştirdiğimiz şey niyet
Twitter da el örgüsü prezervatif görmüştüm o aklıma geldi don örerim deyinceHayırrrrr gülmicemmmm
Ben olsam don örerimonu kimseye veremez ahahahhahaha
Bir de sokakta üşüyenlere vermişUlannn gözüm yaşardı yeminle
İnanmazsınız, ip alıp gelmiş bana öğret aynısı ben de sana örücem diyeben sorunu çözdüm.ceza olarak aynı modelden o da size örsün atkı bere
Yani bence oyle tabi bakış açısı diye bir durum varO kdr yani
Twitter da el örgüsü prezervatif görmüştüm o aklıma geldi don örerim deyince
Ya nolur bilerek 'beyenmemistir' yazmis ol. Kafamda kurduğum KudrAlobar bu degil, nolur bunu yapma hahahE beyenmemiştir belki, beyenip kullanmak zorunda mı adam
Küçük bir baygınlık geçirdim bunu okuyunca.
İkinci cümlede tekrar beyenip yazdığına göre bilerek yazmamışYa nolur bilerek 'beyenmemistir' yazmis ol. Kafamda kurduğum KudrAlobar bu degil, nolur bunu yapma hahah
Ahahahaha aksi mümkün mü? Aşkolsun.Ya nolur bilerek 'beyenmemistir' yazmis ol. Kafamda kurduğum KudrAlobar bu degil, nolur bunu yapma hahah
Şükürler olsun rahat uyuyabilirim. Anksiyetem tutuyodu, bıraktı hahahaAhahahaha aksi mümkün mü? Aşkolsun.