Örgüyü başkasına vermek

Eski konularınıza baktım. Açıkçası sizi ergen zannetmiştim ben. Çocuk sahibi ve tecrübeli bir kadınsınız. Öyle olmanız gerekiyor yani. Erkeklerin böyle şeylere çokta önem vermediğini bilmeniz lazım. Biz kadınlar ilk sinema biletini bile saklarız 😀😀😀
Benim buradaki hissetmek istediğim duygu, değer duygusu idi
Yoksa atkı bere söz konusu değil.
Sanırım değersizliği kabullenemediğim için böyle oldu ve o yüzden buradayım 😞

Benim buradaki hissetmek istediğim duygu, değer duygusu idi
Yoksa atkı bere söz konusu değil.
Sanırım değersizliği kabullenemediğim için böyle oldu ve o yüzden buradayım 😞
Aslında o açıdan hak veriyorum size. Beğenmese bile dolapta saklasın ister insan. Muhtemelen ilişkinizdeki tek sorun bu değil. Bazı şeyleri zorlamasanız mı acaba🤷‍♀️🤷‍♀️

Hem de nasıl abartmışsınız
Eeee önceden de ayrılıp barıştım diyorsunuz kaç defa huyunuzu bildiği için attım dememişte üşüyene verdim demiş Gene de problem çıkmış gerçi.

Arnavut kaldırımı modeli diye geçiyor 😀
ben lısedeyken sevgılıme ormustum bu modelı
Kaba biçimsiz değil kız güzel hoş örgüler de var
Sana da öreyim de takma
Bayılırsın bayılır ☺️
el yapımı atkılar kendını cok bellı edıyor demode mı dıyeyım alaturka mı dıyeyım yanı kızıma oruyorum ben kocam da var ama ona ormuyorum cunku kocaman adama olmuyor bır ustunde
dogru kelımeyı bulamadım sızı de kırmak ıstemıyorum ama
alaturka gelıyor
yıne de begenmese de saklasa ıyı olurdu tabı ama bır küs bır barısık gelecegı olmayan bır ılıskı ıcın fazla deger beklentısı ıcınde geldınız bana tepkınız de cok fevrı

atkı ören usumesın dıye ustune tıtreyen bırı ıcın fazla fevrı yanı tepkınız o da fazla dusuncesız ıkınız bır araya gelmemelısınız

Bi küs bi barışık ilerliyoruz ben de sevmiyorum böyle ama oluyor yani, biliyor ki barışacağız benim emeğimi sokağa atmak bu, yardımseverlik fln değil. Polyanna olmayın gerçekler görün azcık be 😜
Şu an bilmediğimiz tonla sorununuzun arasında en olmadık şeyi bulup dert etmişsiniz gibi geldi. Olur öyle, kıldan tüyden bişey bulunur, koşa koşa buraya yazılır, biz de Allah akıl fikir versin deriz, siz de aaa doğru dersiniz, vee mutlu sonn derken asıl meseleleri ağzından bakla gibi çıkarıverirsiniz. 😬

1 senelik birlikteliğim var. Ara ara ayrılıp birleşiyoruz ama sevgimizde bi değişiklik yok. Kendisine atkı bere ördüm çok da güzel olmuştu. Ayrıldığımız vakit sokaktaki üşüyen çocuklardan birine vermiş. Ben bunu duyunca yine kavga ettik tabi. Kendi montunu verseydin veya para verseydin veya çocuğa göre atkı bere alıp onu verseydin diyorum. Çocuğu düşünmesi tamam ama benim ona ördüğüm şeyi bence elden çıkarmak için verdi toparlayamıyor da yine çıkmaza girdik. Siz olsanız napardınız kızlar yoksa ben mi abartıyorum kafayı mı yedim ya 
Ne güzel işiniz gücünüz yok herhalde canımı nasıl sıkarım diye kendinizi paralamışsınız..İnşallah adam size uymaz.

Acaba üşüyen çocuğa mı verdi?
Bu senaryo bana inandırıcı gelmedi
Belki de Siz küsken birisiyle görüştü,
kız -ah üşüdüm filan deyince çıkarıp kızın boynuna dolamıştır
Kesin o atkıya parfümünü de boca etmiştir,
kız -oh mis ne güzel kokuyor, senden hatıra bana bu atkı demiştir.

Ben de fizik olarak ayrılır ayrılmaz sandım ya. Hani buluştunuz verdiniz, dönüşte çocuğa verdi sandım. İlişki bittikten sonraymış. 😹😹 Çöpe de atabilirdi, faydalı bişey yapmış.

1 senelik birlikteliğim var. Ara ara ayrılıp birleşiyoruz ama sevgimizde bi değişiklik yok. Kendisine atkı bere ördüm çok da güzel olmuştu. Ayrıldığımız vakit sokaktaki üşüyen çocuklardan birine vermiş. Ben bunu duyunca yine kavga ettik tabi. Kendi montunu verseydin veya para verseydin veya çocuğa göre atkı bere alıp onu verseydin diyorum. Çocuğu düşünmesi tamam ama benim ona ördüğüm şeyi bence elden çıkarmak için verdi toparlayamıyor da yine çıkmaza girdik. Siz olsanız napardınız kızlar yoksa ben mi abartıyorum kafayı mı yedim ya 
Kişilik ile alakalı . Mesela benim sevgilim aynı şeyi yapmış olsa ben gurur duyar hayran olurdum .

Demek tarzı değildi ki ayrılınca hemen yok etti. Bence aranızdaki asıl sorunlara yoğunlaşın.
Sonuçta bittiğini düşündüğüm bir ilişkide kişinin" hediyelerimi saklaydı "düşüncesi saçma gelir bana. Hele ki erkeklerin hiç böyle bir derdi olmaz.

X