- 11 Aralık 2018
- 40.154
- 249.110
- Konu Sahibi okuryazarokumazyazmaz
Abi atkı dediğin 2 saatte örülen bişey yav ne emeği allah aşkına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Örneksiz ise evetAbi atkı dediğin 2 saatte örülen bişey yav ne emeği allah aşkına
Erkek adama da türkan şoray kirpiği örneğiyle yapmamışsınızdır inşallahÖrneksiz ise evet
en fazla 2 3 renk katmışsındır selaniktir ya da 2 ters 2 düz.başka nasıl olacak ayol erkek atkısı?üstüne çiçekler tığlamadın ya?Örneksiz ise evet
Sevince enerjin oluyor35 den sonra adama üzerinde görmek için atkı bere örecek kadar hadi ördün peşine düşecek kadar enerjiyi nereden buldun anlatsana biraz
Eşim kaybetmişti sevgiliyken ona ördüğüm atkıyı. Şuan niye örmüşüm çok gereksizmiş diyorum ama gençlik hevesibirine atkı hediye edersem çip de takacağım ki atkının akıbetini devamlı takip edebileyimm
Çok güldüm Allah da sizi güldürsün. Yok ondan yapmadım tabisi hala da gülüyorumErkek adama da türkan şoray kirpiği örneğiyle yapmamışsınızdır inşallah
Yok değil , hiçbiri değilen fazla 2 3 renk katmışsındır selaniktir ya da 2 ters 2 düz.başka nasıl olacak ayol erkek atkısı?üstüne çiçekler tığlamadın ya?
fotoğrafını çekseydiniz bari örünce.en azından resmi hatıra kalırdı atkının.Çok güldüm Allah da sizi güldürsün. Yok ondan yapmadım tabisi hala da gülüyorum
benim ona ördüğüm şeyi bence elden çıkarmak için verdi
atkıyı boşverin de düğün var mı yakınlarda?Sevince enerjin oluyor
Hayır tabikiEvet, daha deşecek, yine birleşecek, sevgimizde degisiklik yok diye kandiracak misiniz kendinizi?
Var desem ben giyip çekmiştimfotoğrafını çekseydiniz bari örünce.en azından resmi hatıra kalırdı atkının
Şimdilik yok. Olurda haber veririmatkıyı boşverin de düğün var mı yakınlarda?
e bı gorseydık keskeVar desem ben giyip çekmiştim
Sevince enerjin oluyor
Yıllarca kullanırsın kaybedersin anlarım, 1-2 kere kullan sonra küselim git atkıyı bereyi ver. Aklım almadı kızlar sizi de meşgul ettim azcık da eğlendim teşekkürler hepinizeEşim kaybetmişti sevgiliyken ona ördüğüm atkıyı. Şuan niye örmüşüm çok gereksizmiş diyorum ama gençlik hevesi
Çok büyük badireler atlattık bu yüzden ama bir şekilde kendini affettirdi kerata.
Var desem ben giyip çekmiştim