- 27 Nisan 2019
- 5.131
- 13.288
-
- Konu Sahibi okuryazarokumazyazmaz
E yanisence sokakta usuyene vermeyıp atmısmıdır yanı
Evet.Benim eşim aslaaaaa atkı bere kullanmaz. Eğer bunu bile bile ona atkı bere örüp kullanmasını beklersem ben hatalıyım. Sevgiliniz normalde kullanıyor mu böyle şeyler?
Eski konularınıza baktım. Açıkçası sizi ergen zannetmiştim ben. Çocuk sahibi ve tecrübeli bir kadınsınız. Öyle olmanız gerekiyor yani. Erkeklerin böyle şeylere çokta önem vermediğini bilmeniz lazım. Biz kadınlar ilk sinema biletini bile saklarız
Benim buradaki hissetmek istediğim duygu, değer duygusu idiEski konularınıza baktım. Açıkçası sizi ergen zannetmiştim ben. Çocuk sahibi ve tecrübeli bir kadınsınız. Öyle olmanız gerekiyor yani. Erkeklerin böyle şeylere çokta önem vermediğini bilmeniz lazım. Biz kadınlar ilk sinema biletini bile saklarız
Aslında o açıdan hak veriyorum size. Beğenmese bile dolapta saklasın ister insan. Muhtemelen ilişkinizdeki tek sorun bu değil. Bazı şeyleri zorlamasanız mı acabaBenim buradaki hissetmek istediğim duygu, değer duygusu idi
Yoksa atkı bere söz konusu değil.
Sanırım değersizliği kabullenemediğim için böyle oldu ve o yüzden buradayım
Evet sanıyorum bu sefer evet başarıyorumAslında o açıdan hak veriyorum size. Beğenmese bile dolapta saklasın ister insan. Muhtemelen ilişkinizdeki tek sorun bu değil. Bazı şeyleri zorlamasanız mı acaba
ben lısedeyken sevgılıme ormustum bu modelıArnavut kaldırımı modeli diye geçiyor
el yapımı atkılar kendını cok bellı edıyor demode mı dıyeyım alaturka mı dıyeyım yanı kızıma oruyorum ben kocam da var ama ona ormuyorum cunku kocaman adama olmuyor bır ustundeKaba biçimsiz değil kız güzel hoş örgüler de var
Sana da öreyim de takma
Bayılırsın bayılır
Şu an bilmediğimiz tonla sorununuzun arasında en olmadık şeyi bulup dert etmişsiniz gibi geldi. Olur öyle, kıldan tüyden bişey bulunur, koşa koşa buraya yazılır, biz de Allah akıl fikir versin deriz, siz de aaa doğru dersiniz, vee mutlu sonn derken asıl meseleleri ağzından bakla gibi çıkarıverirsiniz.Bi küs bi barışık ilerliyoruz ben de sevmiyorum böyle ama oluyor yani, biliyor ki barışacağız benim emeğimi sokağa atmak bu, yardımseverlik fln değil. Polyanna olmayın gerçekler görün azcık be
Ne güzel işiniz gücünüz yok herhalde canımı nasıl sıkarım diye kendinizi paralamışsınız..İnşallah adam size uymaz.1 senelik birlikteliğim var. Ara ara ayrılıp birleşiyoruz ama sevgimizde bi değişiklik yok. Kendisine atkı bere ördüm çok da güzel olmuştu. Ayrıldığımız vakit sokaktaki üşüyen çocuklardan birine vermiş. Ben bunu duyunca yine kavga ettik tabi. Kendi montunu verseydin veya para verseydin veya çocuğa göre atkı bere alıp onu verseydin diyorum. Çocuğu düşünmesi tamam ama benim ona ördüğüm şeyi bence elden çıkarmak için verdi toparlayamıyor da yine çıkmaza girdik. Siz olsanız napardınız kızlar yoksa ben mi abartıyorum kafayı mı yedim ya
Kişilik ile alakalı . Mesela benim sevgilim aynı şeyi yapmış olsa ben gurur duyar hayran olurdum .1 senelik birlikteliğim var. Ara ara ayrılıp birleşiyoruz ama sevgimizde bi değişiklik yok. Kendisine atkı bere ördüm çok da güzel olmuştu. Ayrıldığımız vakit sokaktaki üşüyen çocuklardan birine vermiş. Ben bunu duyunca yine kavga ettik tabi. Kendi montunu verseydin veya para verseydin veya çocuğa göre atkı bere alıp onu verseydin diyorum. Çocuğu düşünmesi tamam ama benim ona ördüğüm şeyi bence elden çıkarmak için verdi toparlayamıyor da yine çıkmaza girdik. Siz olsanız napardınız kızlar yoksa ben mi abartıyorum kafayı mı yedim ya