Örgüyü başkasına vermek

Eski erkek arkadaslarımın hemen hemen çoğu hediyelerini kullanıyorum. İçimde onlara en ufak bir sevgi kırıntısı dahi yok. Kullanırkende aklıma gelmiyor. Bazılarınıda kullanmadığımı farkettiğim için ihtiyacı olan birilerine verdim.

Bazı seylere çok anlam yüklememek gerekiyor. Umarım üşüyen bir çocuğa vermiştir ben şahsen çok sevinirdim. “Senin gibi bir hödük kullanacaksa o çocuk kullansın” derdim.

Bir sinirle çöpe atmış, çöpe attım da diyemedi tabii hassas yürekli bir ponçik olduğunu düşünün diye üşüyen birine verdim diye zırvaladı. Zaten yorumlarda yazmışlardır. Neyse bu konu basit de. Bir yıllık bir ilişki ayrıl barış nasıl ilerleyebilir? Her kavgada ayrılırım falan dediğiniz biriyle nasıl bir şey olmamış gibi sevgiliğe devam ediyorsunuz? Kimseyi yargılamak değil niyetim ama boşanmaların çoğu sebebi ayrıl barış ilişkilerin resmiyete dökülmesi bence. Hele yaşlar 30+ imiş ki ona ayrıca şaşırdım.

1 senelik birlikteliğim var. Ara ara ayrılıp birleşiyoruz ama sevgimizde bi değişiklik yok. Kendisine atkı bere ördüm çok da güzel olmuştu. Ayrıldığımız vakit sokaktaki üşüyen çocuklardan birine vermiş. Ben bunu duyunca yine kavga ettik tabi. Kendi montunu verseydin veya para verseydin veya çocuğa göre atkı bere alıp onu verseydin diyorum. Çocuğu düşünmesi tamam ama benim ona ördüğüm şeyi bence elden çıkarmak için verdi toparlayamıyor da yine çıkmaza girdik. Siz olsanız napardınız kızlar yoksa ben mi abartıyorum kafayı mı yedim ya 
Sokakta kİ bir çocuk İçin örmüş oldun, hayır olmuş. Bu tepkin hoş değil. Ayrıca sevgilini seviyorsun madem yine ör boş zamanlarında arkı kolay bitiyor bir kazak bir hırka gibi değil

:KK69:Hayatımda ılk defa ördüğüm atkıyı kı onlarca hata doluydu ama gözümün nuru vardı onda okula gıdecek olan kardesıne vermıs kalınmıs ıstemıs usumesın dıye vermıs...Aslında bozuldum ama takılmadım..Cunku anladım kı erkekler bızım baktıgımız gibi bakmıyor olaya..Ben bana aldıgı hedıyenın posetını bıle saklıodum😁 Bakıyorum yalan yok dolan yok..Kardesıde tesekkur etmıstı ustelık😂 Yanı onun tarafından bakarsak full ağzına kadar iyilik yaptı keza öyle yaptı...Kardesı begenmıstı ve onun ıhtıyacı vardı o an vermıstı ona gore..Neyse ne ıste ...He bı de o zamanın parasına gore ıyı bır fıyata aldıgım gumus; tuttugu takımının amblemı olan yuzugude babası ıstemıs ona vermıs...🤷🏻‍♀️ Bana da canımı ıste vereyım dıyor😂😂😂😂 Yani dıcegım o kı onlar gercekten farklı dusunuyor,farklı bakıyorlar bence...Dürüst olusu hosuma gıdıyor...Yalan söylemesınden ıyıdır...Buarada bu olayları 20' li yaslarda sevgılıyken yasadık..Gülünüz geçiniz efemmm...:KK49:

Son düzenleme:
Abartmışsınız çok....örguleri vermesini değil...sevgiiliye atki şapka örme isini abartmışsınız.
Ben olsam alırdım bim market 13.90 atkı bere seti.
Çorap 12 tl idi kotonda. Valla fiyata atkı bere bulsam çifter çifter alırım ihtiyaçlı çocuklara

Çorap 12 tl idi kotonda. Valla fiyata atkı bere bulsam çifter çifter alırım ihtiyaçlı çocuklara
Şok markette miydi acaba. Aldım hatta adama örgü bere. ponpon vardı üstünde tavşan poposu gibi. Sari simli renk kalmış tek. Dedim kes at ponponu tak gafana. Orgüsü şişi yünü ölçüsü dikmesi emeği uğraşılmaz... adamlar anlamaz.

X