Örgüyü başkasına vermek

Bi küs bi barışık ilerliyoruz ben de sevmiyorum böyle ama oluyor yani, biliyor ki barışacağız benim emeğimi sokağa atmak bu, yardımseverlik fln değil. Polyanna olmayın gerçekler görün azcık be

Bi küs bi barışık ilerliyoruz ben de sevmiyorum böyle ama oluyor yani, biliyor ki barışacağız benim emeğimi sokağa atmak bu, yardımseverlik fln değil. Polyanna olmayın gerçekler görün azcık be
E beyenmemiştir belki, beyenip kullanmak zorunda mı adam

35-38
İkimizin de ilk değil
Sayfa şu an abooo çekiyor farkındayım
Küçük bir baygınlık geçirdim bunu okuyunca.

35-38
İkimizin de ilk değil
Sayfa şu an abooo çekiyor farkındayım
Olgun bir yaştasınız, siz emek vermiş bir şeyler örmüşsünüz ama yine de adama çıkışmanız fevri bir hareket bence, o anda sizin kadar detaylı düşünmemiş, para vereyim, üstümdeki montu vereyim diye düşünmemesi kavga sebebi olmamalı, sonuçta ihtiyaç sahibine yardım etmeyi düşünerek vermiş.
20'li yaşlarda olsanız anlarım ama 35 yaşındaki biri için incir çekirdeğini doldurmayacak bir kavga sebebi bence, aranızda başka sorunlar varsa bilemem.

e askolsun 35 yasında ınsanlarmıssınız ben sızlerı gercekten 20 yasındasınızdır sandım
bosuna zaman kaybı degıl mı bu sekılde bır ılıskı
aranızda gercekten bır bag olsa bır kus bı barısık boyle alengırlı olmazdı
saglam adımlarla ılerlemek daha ıyı olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…