Orgazm

Ne alaka canim bu orgazma eremeyen bir sürü kadin var sukur böyle bir sıkıntın yoksa. Genelleme olarak konuşmak je kadar doğru

Hayatım da ilk defa farklı yaşadım. Orgazmın çeşitleri oluyormuş demek ki daha farkli birşeyi keşfettim. Cunku her zamankinden farkliydi. İnsan 4 yilda herşeyi çözecek diye birşey yok ki
Orgazmın çeşidi falan yok uydurmayın

Ne alaka canim bu orgazma eremeyen bir sürü kadin var sukur böyle bir sıkıntın yoksa. Genelleme olarak konuşmak je kadar doğru
Hayır anlamadığım madem eşiniz tarafından orgazm olamadınız ya ne bileyim kendinizde mi deneyip olamadınız yada eşiniz eliyle felan orgazma ulaştırmadı mı sizi 4 yıldır? Nasıl ilişkiye giriyordunuz zevk almıyorsunuz sadece eşiniz rahatlıyor bunun için mi?

Hayır orgazm oluyordum fakat farkli şekil de bu yaşadığım çok farklıydı

Hayatım da ilk defa farklı yaşadım. Orgazmın çeşitleri oluyormuş demek ki daha farkli birşeyi keşfettim. Cunku her zamankinden farkliydi. İnsan 4 yilda herşeyi çözecek diye birşey yok ki
Evet 6 çeşidi var. Bunlardan ikisi henüz keşfedilmemiş ama üzerinde çalışmalar yapılıyor. Keşfedilmemiş olmasına rağmen bazı belirtiler varlığını kanıtlar nitelikte olduğu için bilim dünyasınca kabul görmüş durumda. Yakında bu konuda bir makale yayımlanmasını bekliyorum. Çalışmalar üç yıldır sürüyor çünkü, tıp dergilerini takip etseydiniz bilirdiniz. Her yıl en az bir makale yayımlanır araştırmanın gidişatını açıklar nitelikte.

Takip ediyorum merak ettigim şeyleri ama her zaman araştırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…