Siz kimsiniz? Ayrıca biz de helalinizle mi sevişiyorsunuz başkasıyla mı inanın ilgilenmiyoruz.Konumuz cima kelimesi değil bn birseu merak ettim ve sordum her ikiside ayni olabilir biz o şekilde kullanıyoruz burda sevgilisiyle olan ve anlatan çok kisi gördüm helalim olduğunu ve eşimden bahsettigimi vurgulamak için öyle yazdim. Saygılarımla
Cima yazdın diye kimse helalin olduğunu anlamaz. Ne diyor bu der. Ayrıca herkesin özel hayatindan sana ne kardeşim. Sırf sex eyledim dememek için diğerlerinden farklı olduğunu anlatmak istedin diye böyle saçma sapan fikirlerle gelme. Burda seni çok linç ederler.Konumuz cima kelimesi değil bn birseu merak ettim ve sordum her ikiside ayni olabilir biz o şekilde kullanıyoruz burda sevgilisiyle olan ve anlatan çok kisi gördüm helalim olduğunu ve eşimden bahsettigimi vurgulamak için öyle yazdim. Saygılarımla
Oda iyiymişSiz kimsiniz? Ayrıca biz de helalinizle mi sevişiyorsunuz başkasıyla mı inanın ilgilenmiyoruz.
HaklısınızCima yazdın diye kimse helalin olduğunu anlamaz. Ne diyor bu der. Ayrıca herkesin özel hayatindan sana ne kardeşim. Sırf sex eyledim dememek için diğerlerinden farklı olduğunu anlatmak istedin diye böyle saçma sapan fikirlerle gelme. Burda seni çok linç ederler.
O gelen sıvı çiş değil zevk
suyu.
Çok eski bir kelime cima yani nenemgillerden kalmaArapça çiftleşme demekmiş.helal haramla alakası yok bildiğin arapça konuşuyorsun
Sülük orda mı şuanEvet taktırdım suanlik bir sorun yok
Ya bi insan orgazm olduğunu anlamaz mı cidden soruyorum sizeKonumuz cima kelimesi değil bn birseu merak ettim ve sordum her ikiside ayni olabilir biz o şekilde kullanıyoruz burda sevgilisiyle olan ve anlatan çok kisi gördüm helalim olduğunu ve eşimden bahsettigimi vurgulamak için öyle yazdim. Saygılarımla
Tövbe tövbe ağlar gibi niye olsun zevk almaktan ağlanır mıOluyor böyle demek ki ağlar gibi oluyor
Niye fake olsun canom fake değilim. Merak ettim sordum. Cima helalin ile birleşmek zinanin bir digeri helali ile olmaso demek
Zevkten ağlıyor.Tövbe tövbe ağlar gibi niye olsun zevk almaktan ağlanır mı
Evet benim başıma geldiTövbe tövbe ağlar gibi niye olsun zevk almaktan ağlanır mı
He icimde emiyorSülük orda mı şuan
Kaç yıllık evlisiniz sizEvet benim başıma geldi
Nasıl yani ya ne kadar duracak oradaHe icimde emiyor
Neden yalan söyleyeyim ki anlamıyorum demek ki yeniyim dahaYa bi insan orgazm olduğunu anlamaz mı cidden soruyorum size
Şuan şaka yapmiyorsun dimiNasıl yani ya ne kadar duracak orada
Ay çok çirkin bir üslup ya. Sülük devamlı orada olduğu için ağlamaklı hissediyor olabilir misiniz?He icimde emiyor
Hayır yapmıyorum gerçekten soruyorum sülük gerçekten vajinada mı sizin şaka yaptığınızı düşünüyorum şuanŞuan şaka yapmiyorsun dimi